Cum s-a imbracat Simona Halep la primul meci din 2018? Adidas e istorie…

39

Simona Halep a aparut la primul meci din 2018 intr-un echipament rosu neinscriptionat cu nici o marca. Este un fapt inedit ca cea mai buna jucatoare a lumii sa nu aiba inscriptionat echipamentul cu cu logo-uri. Sportiva a explicat ca nu a jucat nici in echipament Adidas la Shenzhen, dar nu a imbracat nici hainele altui sponsor dupa ce s-a despartit de firma germana!

Simona a confirmat ca si-a incheiat parteneriatul cu Adidas, intrand pe teren intr-un echipament rosu, fara sigla. Romanca nu a mai putut evolua cu emblema Adidas pe piept, intrucat nu si-a mai prelungit contractul cu compania de echipament sportiv, care a expirat chiar duminica.

Simona Halep a precizat la conferinta de presa ca nu s-a inteles inca cu alt sponsor, dar nici nu se grabeste, asteptand ca Virginia Ruzici sa-i gaseasca cea mai buna oferta: „Ieri a fost ultima zi in care am putut sa port echipament Adidas, pentru ca parteneriatul a luat sfarsit. Acum nu am niciun sponsor, managerul meu se ocupa, asa ca nu am idee cu cine voi semna. E abia prima zi a anului, asa ca nu ma grabesc”.

Echipamentul inedit i-a adus noroc Simonei, iar favorita principala a tecut de Nicole Gibbs cu 6-4, 6-1 .Probabil ca Halep isi va gasi rapid o noua colaborare, avand in vedere ca imaginea ei poate fi valorificata foarte bine dupa ce a devenit lider mondial. In acest moment exista mai multe indicii ca Halep este aproape sa semneze cu Nike, firma ce ii mai sponsorizeaza pe Roger Federer, Rafael Nadal sau Maria Sarapova.

sursa: mediafax.ro

!-- Composite Start -->
Loading...
<