Acasă Sanatate Cum poti sa intelegi ce e in mintea cuiva in doar cateva...

Cum poti sa intelegi ce e in mintea cuiva in doar cateva minute?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Fiecare dintre noi isi doreste ca atunci cand sta fata in fata cu cineva interlocutorul sa fie sincer. Asta se intampla insa foarte rar, de aceea ne-am gandit ca ti-ar prinde bine cateva trucuri cu care poti sa citesti adevaratele ganduri ale cuiva si iata care sunt invataturile unui lider in antrenament psihic.

„Nu afirma niciodata ca nu poti sa faci asta – pentru ca chiar poti sa o faci” spune Kiran Behara. Prietenii, familia, chiar si straini de pe strada vor fi o carte deschisa pentru tine.

Vei sti ce gandesc. Vei sti ce simt. Tot ce trebuie pentru a-ti dezvolta aceasta capacitate este un pic de dorinta si multa intuitie. Daca urmezi indeaproape acesti pasi vei reusi sa ii citesti pe toti inmaxim 10 minute. In functie de gandirile si sentimentele strainilor s-ar putea sa ai nevoie de ceva mai mult timp.

Daca te dedici serios acestui aspect si vei lucra la asta, vei putea sa citesti mintea fiecarei persone in maxim o saptamana. Doctorul Behara provin din Los Angeles iar clientii sai sunt dintre cei mai renumiti politicieni si oameni din showbiz. El si-a perfectionat tehnicile sale de citire a mintii dupa 11 ani de studiu, si acum crede ca oricine poate intelege cum sa citeasca gandurile daca urmeaza planul format din patru puncte esentiale.

CITESTE CONTINUAREA pe doctorsanatate.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos