Cap Limpede

Utile

Cum poti alunga energia negativa din casa ta! Vezi metoda tibetana de purificare a locuintei!

Te simti deprimat si agitat cand petreci timp acasa? Daca da, este posibil ca locuinta ta sa fie incarcata cu energie negativa, caz in care necesita o curatare energetica.

Energia negativa nu se vede, dar se simte foarte usor, mai ales de catre persoanele sensibile. De multe ori, energia casei reflecta starea emotionala a proprietarului, asa ca vizitele intreprinse la persoanele negativiste sunt apasatoare si neplacute.

Psihologii sustin ca „mecanismul emotional interior poate influenta stima de sine, increderea, entuziasmul, elanul, imaginatia si propriul set de abilitati.”

Energiile pozitive coexista intotdeauna cu energiile negative precum in cazul energiilor yin si yang, dar este posibil sa reduci gradul de energie negativa prin anumite tehnici si metode.

Ecologistii si specialistii in ergonomie recomanda mai multe modalitati de inlaturare a energiei negative din spatiile de locuit si de lucru. Aceasta curatare energetica restabileste echilibrul si armonia in viata personala si in vietile membrilor familiei.

Iata 10 moduri eficiente in care poti inlatura energia negativa din locuinta:

Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-88252").on("click", function(){ $(".com-click-id-88252").show(); $(".disqus-thread-88252").show(); $(".com-but-88252").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});