Acasă Life Dezvoltare Personala Cum ne legam subconstientul direct la Univers ca visele sa devina realitate!...

Cum ne legam subconstientul direct la Univers ca visele sa devina realitate! Care e puterea gandului?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Expresia ca toate „visele noastre se materializeaza” – nu este una spusa in zadar, dar este un fapt demonstrat de cercetatori si psihologi, pe care acestia il asociaza direct cu legea atractiei.

Daca e sa ne gandim, fiecare dintre noi, gandindu-se la ceva, a observat ulterior ca acel „ceva” a devenit realitate. De exemplu, o femeie care si-a dorit atentia unui barbat a observat ca el intr-adevar a inceput sa o curteze.

Daca sa privim puterea gandului dintr-un alt unghi, observam ca toate necazurile si neplacerile  noi le atragem singuri in viata noastra: ne plangem ca suntem saraci si nu scapam de datorii, ne plangem ca nu avem pe cineva drag aproape si suntem singuri, ne gandim ca suntem bolnavi si respectiv ne imbolnavim.

Desigur, totul poate fi o simpla coincidenta, insa… Studiind subconstientul oamenilor, cercetatorii au ajuns la concluzia ca gandurile noastre sunt un fel de magnet, care atrag ceea ce de dorim.

Reiesind din asta, multi psihologi au realizat tot felul de metode prin care oamenii, in termeni foarte mici, au obtinut ceea ce isi doresc: devin mai faimosi, isi maresc veniturile financiare, cresc pe scara profesionala si isi intemeiaza familii fericite. Cum se intampla acest lucru? Formula succesului in acest caz este una foarte simplu: pentru a deveni un om de succes, trebuie sa inveti sa gandesti si sa iti doresti corect!

Ai grija ce iti doresti!
Deoarece prima regula a legii atractiei spune ca dorintele noastre, corect formulate, se indeplinesc imediat. Desigur, nu atat de imediat. Probabil multe fete au observat acest lucru: iti place de un baiat, plangi dupa el si incerci in fel si chip sa il atragi. Trece o perioada, fata uita de dorintele sale si iata: baiatul „chior” apare la orizont.

si asta deoarece (acest lucru a fost demonstrat de cercetatori!!!), noi, datorita legii atractiei, primim tot ceea ce avem. Adica, subconstientul devine realitate. si acest lucru este valabil in toate domeniile vietii: sanatate, cariera, financiar, relatiile cu sexul opus.

tine minte: gandurile noastre = dorintele noastre

Subconstientul nostru este direct legat cu Universul, cel care ne fixeaza gandurile, receptionandu-le ca dorinte. Iar acest lucru este cel mai periculos. in timp ce femeia se plange ca este singura, Universul receptioneaza aceasta plangere ca o dorinta si o materializeaza. in rezultat, anii trec, partenerii se schimba – insa femeia ramane totusi singura. Asta deoarece ea singura a atras singuratatea, nefiind in stare sa isi schimbe modul de gandire. Sa ucizi obiceiul de a gandi rau nu este atat de usor – majoritatea dintre noi se plang pe viata si bocesc ca viata nu le merge asa cum isi doresc.

si de aici se construieste un cerc vicios: ne plangem – Universul „inregistreaza aceste plangeri ca fiind dorinte” – dorintele se realizeaza – noi ne plangem si mai mult. Acelasi lucru il putem spune si despre fricile noastre. Nu in zadar se spune ca in viata noastra se intampla ceea de ce ne este cel mai frica.

Gandeste corect!
Apare intrebarea: cum trebuie sa gandim corect pentru a ne schimba viata in directia potrivita si sa atragem in viata noastra doar momente bune?
Raspunsul este simplu: trebuie sa invatam sa ne formulam corect! insa inainte de asta ar trebuie sa ne debarasam de vechile ganduri, negative, cu care am obisnuit sa traim. Aceste ganduri trebuie sa le aruncam, ca pe niste lucruri vechi, si sa incepem sa gandim pozitiv! A VENIT TIMPUL Sa NE SCHIMBaM!

Vizualizeaza-ti dorintele!
Acesta este cea mai efectiva metoda de a ne materializa gandurile. Pentru ca ceea ce ne dorim sa devina  realitate, trebuie sa cream o idee clara a visului nostru, inclusiv sa vedem toate detaliile, arata dozadesucces.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos