Cap Limpede

World

Cea mai puternica eclipsa solara din istorie are loc pe 1 septembrie! Cum ne va avecta energia cosmica!

Ne aflam la doar o zi distanta de cea mai semnificativa eclipsa solara din istorie (1 septembrie, ora 06:13). Aceasta eclipsa este unica datorita aliniamentului care va avea loc, atat vazut cat si nevazut, intre luna, soare si pamant.

In aceste momente este deosebit de importanta racordarea la Sinele Superior pentru a putea armoniza cat mai bine energiile cosmice generate de eclipsa. Este posibil ca unii oameni sa manifeste presiune craniana, migrene usoare si tiuit in urechi. Poate fi resimtita de asemenea o senzatie de disconfort in zona gatului si a umerilor sau de tensiune intre omoplati odata cu deschiderea chakrei inimii.

Corpul fizic este supus unei presiuni extreme in astfel de momente, asa ca te sfatuim sa te odihnesti mai mult si sa faci o forma de miscare usoara ca sa vii in sprijinul fluxului de energie. Bea cat mai multa apa ca sa elimini toxinele acumulate.

Racordarea la mediul teluric este foarte importanta pentru ancorarea la energiile Naturii si intarirea conexiunii atat cu planul cosmic cat si cu cel terestru.

Pentru mentinerea frecventei energetice optime si intretinerea starii de echilibru, se recomanda sa practici exercitii de meditatie in tacere. Puterea Adevarata salasluieste in noi toti, iar acum a sosit momentul sa accesam cu totii aceste resurse pentru a putea traversa si integra mai bine aceste noi energii care urmeaza sa vina. Nu exista motive de ingrijorare sau de teama.

In final, oricat de greu ti s-ar parea drumul care ti-a fost dat, nu uita ca nu il parcurgi de unul singur. Esti mereu calauzit pe drumul vietii atat timp cat manifesti credinta. A sosit momentul sa facem cu totii un pas important catre autocunoastere si sa ne depasim limitele fizice. Iubirea noastra este infinita si neconditionata.

Sursa: Secretele

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-88071").on("click", function(){ $(".com-click-id-88071").show(); $(".disqus-thread-88071").show(); $(".com-but-88071").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});