Acasă Stirile zilei Cum iti dai seama daca vei ajunge milionar! Vezi ce arata semnatura...

Cum iti dai seama daca vei ajunge milionar! Vezi ce arata semnatura ta despre traseul in viata

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Potrivit grafologilor, modul in care ne semnam numele spune foarte multe despre personalitatea noastra, oferind informatii importante despre stilul de viata, dar si despre traseul profesional pe care il avem.

Daily Mail a publicat un infografic cu mai multe semnaturi ale unor oameni celebri, de succes.

Fiecare caz in parte a fost analizat de expertii grafologi, care au demonstrat legatura intre semnatura si personalitatea acestor oameni. De exemplu, Mark Zuckerberg , care se semneaza folosind numai initialele numelui, cu litere mari, demonstreaza ca tine mult la viata lui privata, dar totodata este o persoana foarte increzatoare in propriile forte si are o parere buna despre el.

In schimb, Steve Jobs, fondatorul Apple, isi semna numele complet, folosind litere mici. Scrisul era inclinat in sus, ceea ce demonstra ambitia lui, increderea in viitor, dar si impulsivitatea, nerabdarea lui. Astfel, analizând propria noastra semnatura, sau scrisul unor persoane cunoscute, putem afla detalii importante, nebanuite.

11355554_982890991735033_953925488_n_opt

Cei care au semnaturi imposibil de citit sunt persoane foarte istete, descurcarete, iar cei care se semneaza foarte citet sunt oameni deschisi, sinceri. Persoanele care nu isi subliniaza semnatura vor ca realizarile lor sa vorbeasca despre ei, nu sa iasa in evidenta in alt fel. In schimb, cei care trag o linie sub numele lor se considera importanti.

O semnatura inclinata in sus inseamna ambitie, incredere in viitor, in timp ce una care merge in jos este semn de pesimism si neincredere. Cei care nu pun punctul pe „i”, atunci când litera apare in semnatura lor, sunt oamnei care nu dau importanta detaliilor si care se concentreaza doar pe ce este esential. In schimb, literele foarte drepte denota o persoana foarte atenta la detalii, meticuloasa. Literele foarte largi indica o persoana extrovertita, iar cele stilizate apartin unui om creativ, care vrea sa se faca remarcat.

Sursa: Adevarul.