Fiecare dintre noi a pierdut la un moment dat pe cineva drag, iar amintirile si prezenta ne-a urmarit o buna bucata de timp. Chiar daca cei dragi ne parasesc fizic, nu inseamna ca ei ne parasesc de tot.

Iata cateva semne care indica faptul ca o persoana decedata este in continuare langa tine pe plan spiritual.

1. Ii simti inca mirosul in aer.

Exista multe moduri prin care spiritul unei persoane decedate isi poate manifesta prezenta langa cei dragi dupa moarte. Unul dintre cele mai frecvente este prin simtul mirosului. Legaturile interumane sunt adeseori cimentuite prin intermediul simtului olfactiv, asa ca daca simti uneori un iz specific persoanei dragi pierdute (fie de parfum, fie de tutun de pipa, fie alte mirosuri care intaresc legatura emotionala si iti aduc aminte de persoana draga), poate fi un mesaj direct din partea persoanei decedate care cauta sa-si faca simtita prezenta alaturi de tine, scrie secretele.

2. Iti apare in vise.

Visele reprezinta cel mai comun mijloc prin care spiritele interactioneaza cu noi. In somn, mintile noastre subconstiente sunt mai receptive la lumea spiritelor, de multe ori permitandu-le acestora sa intre. Visele cu si despre spirite pot fi deosebit de realiste, dar nu face greseala de a incerca sa descifrezi chiar fiecare detaliu in parte.

3. Incep sa-ti dispara din lucrurile personale.

Desi poate fi o experienta infricosatoare, nu trebuie sa le tratezi astfel. Uneori spiritele se tin si de sotii, asa ca trateaza totul ca pe o gluma. Poate suna nebunesc, dar doar pentru ca cineva drag a murit nu inseamna ca nu se mai poate juca cu cei inca in viata. Incearca sa depasesti aceste fenomene cat mai senin.

4. Ganduri neobisnuite.

Uneori e posibil sa-ti incolteasca in minte ganduri care nu par tocmai autentice, ca si cum cineva ti le-ar implanta acolo fara ca tu sa vrei. Dar nu te ingrijora, ele pot fi un semn ca cei dragi sunt inca langa tine chiar si dupa moarte.

5. Semne la inmormantare.

Potrivit lui James Van Praagh, un parapsiholog de renume, spiritele celor trecuti in nefiinta participa la propriile inmormantari. Cutreiera incaperea funerara, incercand sa le aduca mangaiere celor dragi in toata suferinta lor, lasand semne ca totul este in regula. Dar, de multe ori, aceste semne trec nevazute pentru ca oamenii sunt mult prea absorbiti in suferinta lor. Atunci cand participi la o inmormantare, ramai deschis catre semnele pe care spiritele ti le-ar putea transmite cu acest prilej.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.