Acasă World Cum isi spala Rusia imaginea de prigonitoare a homosexualilor

Cum isi spala Rusia imaginea de prigonitoare a homosexualilor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Faimoasa formatie rusa „Tatu”, care si-a construit cu minutiozitate imaginea de trupa „gay”, va canta in deschiderea Jocurilor Olimpice de la Soci. Astfel, oficialitatile ruse incearca sa scape de acuzatiile si reprosurile primite din toata lumea privind prigoana legislativa a homosexualilor.

Jocurile Olimpice de Iarna vor fi vizionate de mai mult de patru miliarde de oameni, ceea ce reprezinta aproximativ 2/3 din populatia lumii. Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarna va avea loc pe 7 februarie 2014 si va incepe la ora 20.14 (ora Moscovei, 18.14 – ora Bucurestiului), ora de incepere simbolizand anul primelor Jocuri Olimpice de Iarna din Rusia.

Amintim, solistele trupei Tatu, Julia Volkova si Elena Katina, s-au bucurat de o popularitate imensa in intreaga lume. Single-ul lor de debut in limba engleza, „All the Things She Said”, a devenit unul dintre cele mai de succes si a condus cele mai importante topuri muzicale din intreaga lume.

Fetele au creat cu atentie imaginea de grup homosexual, inclusiv gratie unora dintre piese. Ulterior insa s-a dovedit ca orientarea sexuala a celor doua este cat se poate de traditionala.

Jocurile Olimpice de la Soci sunt boicotate de unii politicieni straini care condamna asa-numita lege „anti-gay” din Rusia. Pana in prezent, au refuzat participarea la Jocuri presedintele Germaniei, Joachim Gauck, care este sustinut de celebra biatlonista germana Magdalena Neuner. Nu va veni la Soci nici presedintele francez, Francois Hollande.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos