Cum deblochezi sistemul limfatic! Reteta naturala care curata limfa in trei zile si te tine departe de bolile periculoase! – Cap Limpede

Cum deblochezi sistemul limfatic! Reteta naturala care curata limfa in trei zile si te tine departe de bolile periculoase!

Pe intelesul tuturor, limfa este un lichid aproape incolor, care contine globule albe si care circula prin sistemul limfatic si prin spatiile intercelulare ale organismului vertebratelor, servind drept mediu hranitor pentru celule si tesuturi.

Nu este cineva pe acest pamant sa nu aiba nevoie de o detoxifiere periodica a sistemului limfatic, pentru a scapa de toate deseurile acumulate anual .

Curatarea acestui sistem ajuta la sanatatea si functionarea optima a fiecarui organ din corp.

Sistemul limfatic se poate bloca din foarte multe cauze: consum excesiv de lactate, tutun, alcool, medicamente, sau din cauza deshidratarii, pesticidelor, bolilor si virusilor.

Click pe aceeasi tema:  Ingredientul care iti reda puterea vederii! Vezi reteta 100% naturala!

Metoda de curatare!

1. Curatarea dureaza 3 zile.

2. Se fac clisme dimineata si seara cu ceai de coada-calului (2 litri).

3. Nu se mananca nimic, in schimb in fiecare zi si pe tot parcursul perioadei, se bea un amestec din:

– 2 litri apa

– 1 litru suc de grepfruit

– 150 ml zeama de lamaie

– 750 ml suc de portocala

Veti avea un total de 4 litri de lichide pe zi! Doar acestea se consuma pe toata perioada!

Click pe aceeasi tema:  Adevarata fata a sistemului de sanatate din Romania! Mesajul disperat al unei vedete TV cu un copil diagnosticat cu cancer: Nu vreau compatimire si nici mila! Nu am nevoie! Am nevoie ca cineva cu putere de decizie sa schimbe niste legi restrictive, facute parca la misto!

Pe durata celor 3 zile se elimina din organism aproximativ 12 litri de limfa acida toxica organismului uman si care duce la aparitia majoritatii bolilor.

Programati un concediu pentru aceste 3 zile, intrucat veti merge la baie destul de des si nu va veti simti foarte confortabil, insa recompensa vine ulterior, cand va veti simti ca nou!

Nota: Aceasta curatare NU se utilizeaza de copii si adolescenti sub 18 ani, este total interzis!

Sursa: Secretele

spre