Acasă Stirile zilei Cum arata locul avionului Malaysia Airlines doborat in Ucraina la ZECE zile...

Cum arata locul avionului Malaysia Airlines doborat in Ucraina la ZECE zile de la accident! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Locul avionului Malaysia Airlines doborat in Ucraina arata deprimant, bagaje ale pasagerilor, resturi ale aeronavei distruse si chiar fragmente umane pot fi vazute pe o suprafata intinsa.

Cea mai mare bucata a fuselajului avionului prabusit a fost descoperita la o sapatamana de la dezastru, intr-o padure din apropierea locului accidentului, informeaza CNN.

Membrii Ministerului ucrainean de Urgenta cauta cadavrele victimelor accidentului. Toate locurile unde sunt descoperite ramasite umane sunt marcate cu o panza alba.

Bagaje si obiecte personale ale pasageriloe avionului se intind pe o suprafata mare.

Localnicii vin la locul accidentului si lasa flori in memoria victimelor.

Expertii studiaza ramasitele aeronavei, insa echipele de interventie au provocat daune importante, taind fuselajul cu un fierastrau electric. Resturile avionului prezinta puncte de patrundere, posibile semne ale daunelor provocate de srapnel.

Locul accidentului nu este delimitat clar, iar probele nu sunt pazite.

Locul prabusirii avionului Malayisia Airlines in estul Ucrainei a fost alterat „la scara industriala”, a declarat marti premierul australian, evocand „o tentativa de a masca probele”.

„Mai ramane un drum foarte, foarte lung de parcurs”, a declarat in fata presei Tony Abbott, referitor la repatrierea cadavrelor celor 28 de australieni morti in urma prabusirii cursei MH17 si la eforturile pentru a-i aduce in fata justitiei pe cei responsabili de tirul de racheta care a doborat avionul.

„Ceea ce avem acolo sunt indicii alterate la o scara industriala. Acest lucru trebuie sa inceteze”, a precizat el. „Dupa crima vine tentativa de a masca probele”.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines s-a prabusit pe 17 iulie in apropierea localitatii Grabovo, la 50 de kilometri de Donetk, intr-o zona in care au loc confruntari intre fortele ucrainene si separatistii prorusi. Cursa MH17 zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur si avea la bord 298 de pasageri si membri ai echipajului. Toate persoanele aflate la bord au murit.

Sursa: mediafax.ro