Unul dintre procurorii din dosarul instrumentat impotriva lui Nicu Ceausescu a facut dezvaluiri uimitoare sustinand nu au existat probe impotriva lui, iar acesta a fost doar o victima, care a trebuit sa plateasca vina de a fi fost fiul Ceausestilor, a declarat Valer Marian pentru rtv.net.

Procurorul de sedinta a insistat ca de ce a plecat val-vartej spre Bucuresti unde era totul inflamat impotriva clanului Ceauseascu si a camarilei si a parintilor sai. El a spus ca, dupa ce a aflat ca au plecat parintii, a sunat la Comitetul Central la cabinetul Postelnicu care era in apropierea parintilor sai, Postelnicu fiind ministru de interne. La Manea Manescu, nu i s a raspuns pentru ca astia fugisera primii. A prins o doar, asa spunea el: am prins o doar pe tovorasa Ana Muresan, care era ministrul comertului interior si am intrebat-o: Tovarasa Ana, am aflat ca parintii, ca mama si tata au fugit, ce se intampla la Bucuresti ? Cine e in spate ? Si Ana Muresan i-a spus: Tovarasu Nicu, haideti repede la Bucuresti, sunt tot ai nostri, in frunte cu tovarasul ION ILIESCU.”

„El a raspuns ca in ultimii ani n-au mai prea avut o legatura directa cu mama si cu tatal sau si ne-a mai spus, tot referitor la parinti, in contextul acestei intrebari, a spus in proces: Sa stiti ca nu tata si mama au fost cei mai rai. Si a fost intrebat dar cine putea fi mai rau? Si Nicu Ceausescu a spus ca cel mai rau si cel mai inspaimantator a fost Tudor POSTELNICU, ministrul de interne, care el ne a spus ca era poreclit DULAUL. Si a spus atunci in proces Nicu Ceausescu ca atunci cand URLA Postelnicu in Comitetul Central TREMURAU SI TATAL SI MAMA LUI.

A fost un individ foarte dur Tudor Postelnicu, desi in proces, ca sa vedeti discrepanta fata de Nicu Ceausescu, a aparut intr- un mod penibil, jenant, plangand, a spus am fost un dobitoc ca am ascutat de dictator si dictatoare, de tiran si tirana”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here