Unul dintre procurorii din dosarul instrumentat impotriva lui Nicu Ceausescu a facut dezvaluiri uimitoare sustinand nu au existat probe impotriva lui, iar acesta a fost doar o victima, care a trebuit sa plateasca vina de a fi fost fiul Ceausestilor, a declarat Valer Marian pentru rtv.net.

Procurorul de sedinta a insistat ca de ce a plecat val-vartej spre Bucuresti unde era totul inflamat impotriva clanului Ceauseascu si a camarilei si a parintilor sai. El a spus ca, dupa ce a aflat ca au plecat parintii, a sunat la Comitetul Central la cabinetul Postelnicu care era in apropierea parintilor sai, Postelnicu fiind ministru de interne. La Manea Manescu, nu i s a raspuns pentru ca astia fugisera primii. A prins o doar, asa spunea el: am prins o doar pe tovorasa Ana Muresan, care era ministrul comertului interior si am intrebat-o: Tovarasa Ana, am aflat ca parintii, ca mama si tata au fugit, ce se intampla la Bucuresti ? Cine e in spate ? Si Ana Muresan i-a spus: Tovarasu Nicu, haideti repede la Bucuresti, sunt tot ai nostri, in frunte cu tovarasul ION ILIESCU.”

„El a raspuns ca in ultimii ani n-au mai prea avut o legatura directa cu mama si cu tatal sau si ne-a mai spus, tot referitor la parinti, in contextul acestei intrebari, a spus in proces: Sa stiti ca nu tata si mama au fost cei mai rai. Si a fost intrebat dar cine putea fi mai rau? Si Nicu Ceausescu a spus ca cel mai rau si cel mai inspaimantator a fost Tudor POSTELNICU, ministrul de interne, care el ne a spus ca era poreclit DULAUL. Si a spus atunci in proces Nicu Ceausescu ca atunci cand URLA Postelnicu in Comitetul Central TREMURAU SI TATAL SI MAMA LUI.

A fost un individ foarte dur Tudor Postelnicu, desi in proces, ca sa vedeti discrepanta fata de Nicu Ceausescu, a aparut intr- un mod penibil, jenant, plangand, a spus am fost un dobitoc ca am ascutat de dictator si dictatoare, de tiran si tirana”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.