Profetiile celebrei Baba Vanga referitoare la vietile private ale oamenilor si nu numai au facut-o sa ajunga cea mai mare prezicatoare din lume, bineinteles dupa ce cateva din cele mai infioratoare profetii ale sale s-au adeverit.

Vanghelia Pandeva Dimitrova, poreclita Vanga, s-a nascut pe 31 ianuarie 1911, intr-o zona balcanica greu incercata de-a lungul timpului. Fetita a venit pe lume prematur insa a reusit sa-si revina si a crescut ca orice alt copil normal.

La varsta de 11 ani, fetita a trecut printr-un moment dramatic, care i-a schimbat viata. O furtuna de vant puternic, iscata din senin, a luat-o pe sus si a tarat-o departe pe camp. A fost gasita dupa multe cautari, cu ochii plini de praf si de nisip. Nici o incercare de vindecare nu a avut succes, asa ca in scurt timp si-a perdut vederea.

Vindecatoarea

In anul 1925, Vanga a fost dusa in Serbia, la o casa pentru orbi, petrecandu-si trei ani din viata invatand alfabetul Braille. Intoarsa acasa, doctorul a diagnosticat-o cu pelurezie si i-a spus ca va muri daca nu se va ingriji, insa Vanga s-a ingrijit cu leacuri babesti si si-a revenit. Apoi a inceput sa trateze si alti oameni, alegandu-se cu porecla de ”Baba Vanga”. Acesta a fost primul ei dar, capacitatea de a vedea ce leacuri i se potrivesc unui bolnav si de a inventa licori pe baza de plante.

 

Citeste in pagina urmatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.