Acasă Politic Cu Arsenie Boca in campania pentru prezidentiale! Victor Ponta nu are niciun...

Cu Arsenie Boca in campania pentru prezidentiale! Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Figura remarcabila a spiritualitatii romanesti parintele Arsenie Boca este folosit in campanie de Victor Ponta care apare pe acelasi pliant – icoana alaturi de acesta! Mai trist este ca chiar socrul sau Ilie Sarbu este absolvent de teologie si a ingaduit ca Victor Ponta sa manipuleze imaginea unui parinte sfant al acestui popor. In tot acest timp BOR tace.

Grotescul campaniilor electorale tipic romanesti a atins apogeul, multumita PSD, care, din dorinta de a-i asigura voturile lui Victor Ponta, recurge la orice solutie. Mai nou, PSD se foloseste de credinta romanilor si a inceput sa distribuie icoane cu imaginea lui Arsenie Boca, pe o parte, iar pe verso cu sigla PSD si indemnul „Victor Ponta – Presedinte”, alaturi de specificatia „Sfintit”. Masura este revoltatoare si a atras deja criticile opozitiei, care cere o interventie a Bisericii Ortodoxe Romane (BOR).

„Victor Ponta si PSD ne demonstreaza ca pot mereu sa mai coboare inca o treapta in gradul de mizerie in care inteleg sa duca aceasta campanie. Este sub orice limita a bunului simt sa folosesti in campania electorala imaginea si numele Parintelui Arsenie Boca, fata de care romanii manifesta deosebit respect si evlavie. Cu tot respectul, fac un apel si la Biserica Ortodoxa Romana sa ia atitudine fata de astfel de practici si sa respinga ferm orice incercare de a folosita credinta in scopuri politice”, spun reprezentantii opozitiei.

 

Ponta arsenie boca

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos