Acasă Sanatate Cu aceasta dieta, Angelina Jolie si Beyonce au slabit 9 kg in...

Cu aceasta dieta, Angelina Jolie si Beyonce au slabit 9 kg in mai putin de 2 saptamani! (P)

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Publicatii din toata lumea dezvaluie secretul care a dat peste cap tot ce se stia despre slabitul natural: lamaia este fructul miraculos, ale carei proprietati de detoxifiere si slabire au uluit lumea stiintifica.

Dieta de detoxifiere si slabire cu lamaie este o dieta de dezintoxicare renumita pe plan mondial ca avand efecte uimitoare de curatare a organismului, atat in interior cat si in exterior si de eliminare activa si progresiva a kilogramelor in plus. A fost extrem de popularizata de Angelina Jolie si Beyonce care pretind ca au slabit cu aceasta dieta peste 9 kg in mai putin de 2 saptamani.

Dintre majoritatea dietelor de detoxifiere si slabire, dieta cu lamaie este cea mai faimoasa intrucat a avut rezultate pentru 95% dintre persoanele care au urmat-o. Insa, din cauza aciditatii excesive, lamaia nu poate fi consumata cruda in cantitati suficiente pentru a oferi organismului aceste beneficii. De aceea, se recomanda administrarea unui supliment alimentar din lamaie, care imbunatateste starea generala de sanatate si aspectul corpului fara efectele adverse derivate din aciditate.

De aceea, un mare laborator a pus la punct o capsula anti-kilograme, care concentreaza toata puterea de slabire a lamaii!

In acest sens, Australian Institute of Health and Welfare a desfasurat studii ample asupra acestui produs cu totul nou, care concentreaza 100% lamaie. Aceste studii au evidentiat, printre altele, urmatoarele rezultate: eliminarea toxinelor din organism, pierderi in greutate de pana la 10 kg in doar 10 zile, un tonus imbunatatit si o imunitate crescuta. Cel mai impresionant rezultat al studiului a fost cel al unei paciente de 54 ani, pe nume Elisabeth V.

Aceasta si-a inscris si fiica in program si au slabit impreuna 83 kg!

„Nu poti sa slabesti daca nu ai sprijinul familiei. Mi-am dat seama de aceasta cand am incercat sa slabesc si fiica mea continua sa umple camara cu mancare nesanatoasa. Atunci am decis sa o inscriu si pe ea la acest studiu. Insa rezultatele aveau sa ne socheze pe amandoua!” povesteste Elisabeth.

Aflati aici cum au reusit aceste 2 femei sa slabeasca saptamana cu saptamana si cititi, de asemenea, si despre cum aceasta cura este adaptata fiecarui metabolism!