Acasă Stirile zilei Cristian Tudor Popescu, previziune sumbra pentru Romania: „In 2018 se va ajunge...

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbra pentru Romania: „In 2018 se va ajunge la ciocniri in strada. Nu exista cale de acceptare pentru ceea ce propune guvernul PSD-ALDE”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu face o previziune sumbra pentrul anul urmator. CTP considera ca Romania se afla acum intr-o situatie asemanatoare cu cea din decembrie 1989. Jurnalistul avertizeaza ca, in 2018, guvernarea PSD-ALDE va ajunge la „coliziunea cu marea masa, in strada”.

„Oricum se va ajunge la coliziune, se va ajunge la ciocnire. Pentru ca finalmente, toate aceste politici – pe cat de brutale, pe atat de prostesti, de incompetente – ale acestei puteri vor duce la coliziunea cu marea masa, in strada. Dar eu as vrea sa nu se ajunga pana la faza disperarii buzunarului si burtii. Pentru ca am mai vazut asta pe vremea lui Ceausescu. Se va ajunge la asta.

Aceste masuri economice pe care le ia acest guvern vor duce in mod clar la saracirea populatiei, prin cresterea preturilor, la inflatie – deja se intampla lucrul acesta -, oamenii or s-o duca mai rau si atunci tot vor iesi in strada!

Dar eu as vrea ca cetatenii acestei tari sa iasa in strada pentru niste idealuri care nu tin de interesul material si sa castige aceasta batalie cu puterea abuziva pe terenul legilor justitiei. Pentru ca acolo nu e vorba de salarii, de pensii, nu e vorba de mancare si de bautura. Este vorba de niste principii, de ceea ce diferentiaza, in ultima instanta, oamenii de animale.

Sper ca aceasta atmosfera de rezistenta, de neacceptare a prostirii in fata si a brutalitatii din partea actualei guvernari sa continue sa se prelungeasca si in ianuarie si cat o sa fie nevoie, pentru ca nu exista cale de acceptare pentru ceea ce propune acest guvern – care, de altfel, nici nu vor sa negocieze, isi exprima, de cate ori pot, dispretul fata de cei care ies in strada”, a spus CTP la Digi24.ro.

Duminica, peste 45.000 de oameni au iesit pe strazi in orasele din Romania pentru a protesta fara de actiunile coalitiei PSD-ALDE de masacrare a legilor justitiei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos