Acasă Stirile zilei Cristian Tudor Popescu nu are mila de Udrea si Basescu! „Sase ani...

Cristian Tudor Popescu nu are mila de Udrea si Basescu! „Sase ani este putin pentru bataia de joc la adresa romanilor! Basescu isi rupe parul din cap!”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Prin condamnarea, in prima instanta, la sase ani de inchisoare cu executare i se pune capat imposturii Elenei Udrea, considera Cristian Tudor Popescu. „Este putin fata bataia de joc pe care a practicat-o aceasta doamna la adresa oamenilor cinstiti”, subliniaza jurnalistul, adaugand ca acest dosar este la fel de important ca cel al fostului prim-ministru Adrian Nastase.

„Dincolo de acuatiile care au fost probate si pentru care a fost condamnata Elena Udrea, dincolo ceea ce apare in sentinta, sase ani cred ca este putin fata bataia de joc pe care a practicat-o aceasta doamna la adresa oamenilor cinstiti, care muncesc competent si onest si castiga o miime din cat cheltuia doamna Udrea prin magazinele de lux din Bucuresti sau din Paris”, a spus Cristian Tudor Popescu, intr-o interventie telefonica la Digi24.

„Aroganta pe care a aratat-o aceasta doamna, prostirea in fata, dispretul fata de amarasteni, de fraierii care nu se pricep cum se fac banii. Nu pot sa uit un episod personal cu aceasta doamna. Poate ca are relevanta lui. Cu cativa ani in urma eu eram in studio, doamna Udrea prin telefon, era vorba despre cele 3 milioane de dolari pe care ii luase imprumut credit de la BRD. si am intrebat-o: cum sa fac eu, Popescu, da-mi dea o banca 3 miliane de dolari peste noapte. si mi-a spus cu un aer compatimitor: domnu Popescu, dumneavoastra nu va pricepeti la operatiuni financiare. Aceasta a fost atitudinea doamnei Udrea, de a-i considera pe toti niste fraieri, iar pea desteapta si bogata”, a precizat jurnalistul.

El a mai spus ca Elena Udrea „nu a ajuns niciodata pe propriile ei merite in vreo functie, in toti acesti 10-12 ani de cand a aparut in politica romaneasca”.

„Ea a fost plantata de un barbat, care ii statea in spate ca parasutistul acela in timpul asa-zisului salt al ei cu parasuta. Asta a fost istoria ei. O impostura desavarsita la nivel politic, careia i se pune acum capat cu acesti sase ani. Mult si putin”, a precizat jurnalistul.

Cristian Tudor Popescu a mai spus ca Elena Udrea probabil ca se va prezenta acum „ca o martira”.

„Probabil domnul Basescu si-a smuls hainele de pe el, si-a rupt parul din cap. O sa auzim toate vaitaturile doamnei Udrea, care probabil se va identifica cu Doina Cornea, cu alte victime ale Securitatii comuniste, ca asa e moda acum. N-o sa-si diminueze aroganta si tupeul”, a continuat el.

Jurnalistul a mai spus ca acest dosar este comparabil ca importanta cu cel al lui Adrian Nastase.

„Doamna Udrea mai avea putin si era, nu presedinte Romaniei, imparateasa Romaniei cu cativa ani in urma. Doamna Udrea a condus Romania, imbratisata din spate de domnul Basescu, ca la parasutism. Este un dosar marcant in istoria politica, juridica si morala. Va lasa niste urme. E in prima instanta, mai avem pana sa o vedem pe doamna Udrea pe un WC impropriu, cum s-a mai plans ea in arest”, a completat Cristian Tudor Popescu.

El a mai spus ca este o sentinta importanta pentru justitia din Romania.

„E bine sa ni se aduca aminte tuturor ca dimensiunile coruptiei la nivel inalt in Romania nu sunt catusi de putin comparabile cu toate zicerile unui Calin Popescu Tariceanu, unui Liviu Dragnea sau chiar a unui Tudorel Toader cu privire la separatia puterilor in stat, drepturile omului si alte lucruri de soiul acesta. Ni se aminteste cat de putreda este aceasta tara la varful ei”, a subliniat Cristian Tudor Popescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos