Acasă Stirile zilei Cristian Tudor Popescu ii face profilul lui Serban Nicolae: „Omul asta sufera...

Cristian Tudor Popescu ii face profilul lui Serban Nicolae: „Omul asta sufera sincer ca nu traieste in perioada de dinainte 89”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Senatorul PSD serban Nicolae a declarat ca cei care i-au criticat amendamentele depuse la legea gratierii „fie sunt foarte prosti, fie sunt ticalosi”. Acest raspuns, spune jurnalistul Cristian Tudor Popescu, arata ca social-democratul regreta din „adancul sufletului ca nu a prins societatea de dinainte de 89”, perioada in care cei care criticau partidul sufereau consecinte serioase, iar presa era o anexa a partidului.
„Nu stiu ce varsta are acest ins. Probabil sub 50 de ani. Echivalentul la ce a spus este „alta intrebare”, al lui Iordache. si echivalentul ambelor adica „prosti-ticalosi-Nicolae si alta-intrebare-Iordache” este „hai sictir”. Oamenii astia, domnul asta, cu toate ca e destul de tanar, se vede clar cum regreta din adancul sufletului ca nu au prins societatea de dinainte de 89. Nu le vine sa creada. Cum domne adica? Vorbesc eu, serban Nicolae, liderul senatorilor, si voi indrazniti sa ma contraziceti? in loc sa va adapati? in loc sa va notati? Era minunat pentru acest domn inainte de 89. Ce facea presa inainte de 89? Cuvanta tovarasul cel mare, dar si tovarasii de la judet, de partid, care deschideau gura de doua-trei ori si asa zisul ziarist trebuia sa noteze in carnetel nu sa puna intrebari stupide, proaste si ticaloase. Era ordine domne atunci. Se vede suferinta. Omul asta sufera sincer ca nu traieste in perioada de dinainte 89. Trebuie sa stea in dezordinea asta in care isi permit astia sa-i puna intrebari, tot felul de asa zisi jurnalisti pe care ii dispretuieste din tot sufletul. De fapt Ion Iliescu este parintele multor lucruri din tara asta, dar li parintele acestei atitudini. Ia sa vedem ce-i cu baietii astia de la presa de acolo?- Mi-l amintesc prin 90. Presa si in general societatea civila, oamenii care pun intrebari, trebuie sa fie o anexa a partidului, nu sa vina ei cu tot felul de intrebari asa din capul lor. Asta este suferinta domnului asta Nicolae, preocupat cu gratierea infractorilor. Daca incerca cineva inainte de 89 asa ceva, era dat afara imediat, suferea consecinte pe toate planurile, daca nu era si arestat. intr-un fel trebuie sa zica cineva si domnul: adica bai, nu vedeti cine sunt eu? Voi sunteti niste prosti si ticalosi”, a spus jurnalistul la Digi24 TV.

Dupa ce a fost criticat pentru amendamentele depuse la legea gratierii prin care ar urma sa beneficieze de gratiere si cei condamnati pentru fapte de coruptie, inclusiv pentru luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu, serban Nicolae a spus ca nu le va retrage, chiar si daca partidul ii va cere acest lucru, pentru ca le-a depus in calitatea lui de senator. De asemenea, senatorul PSD a spus referitor la aceste critici ca „avalansa de ineptii este inepuizabila”.

„Nu se pune o asemenea problema si nici nu cred ca partidul se va intruni ca sa-mi ceara sa-mi retrag niste amendamente. Cel mult poate decide sa le respinga, parlamentarii PSD sa nu sustina Am vazut foarte multe speculatii pe tema asta, desi e destul de greu, pentru ca avalansa de ineptii este inepuizabila si mi-e foarte greu sa tot gasesc argumente, sa tot explic de ce oamenii sunt fie foarte prosti, fie foarte ticalosi. Nu am facut nicio propunere in calitate de lider PSD, nicio propunere in calitate de presedinte de comisie, ci in calitate de senator. Imaginatia unora e foarte bogata, probabil ca au foarte mult timp la dispozitie”, a mai spus liderul senatorilor PSD.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentAlerta! Epidemia despre care nu spun nimic adeptii Oliviei Steer! Copiii mor pe capete!
Articolul următorJudecatorul Cristi Danilet demonteaza propaganda televiziunilor arondate! Care este de fapt realitatea in privinta increderii romanilor in justitie!