Acasă Politic Cristian Preda: Iau in calcul autosuspendarea din PDL!

Cristian Preda: Iau in calcul autosuspendarea din PDL!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Europarlamentarul Cristian Preda a declarat ca ia in considerare autosuspendarea din PDL, el spunand ca este stupefiat si foarte nemultumit de situatia din partid.

Preda critica, la RFI, de asemenea, faptul ca lui Mihai Razvan Ungureanu nu i se va permite sa participe la cursa interna din PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintie este “o alegere strategica dezastruoasa”, in opinia eurodeputatului.

Cristian Preda ar fi vrut ca viitorul candidat al PDL la Presedintie sa fie desemnat in luna iulie:

“Eu am propus un alt calendar. Am transmis presedintelui partidului o propunere cu un calendar care viza urmatoarele saptamani si o desemnare la inceputul lui iulie. Am propus de asemenea doua modalitati concrete de organizare a acestor alegeri primare, tinand seama, evident, de Statut. O modalitate ar fi aceea in care voteaza toti militantii, rezultatul e consemnat la nivelul tarii si candidatul care obtine cele mai multe voturi devine prezidentiabilul sustinut de PDL, indiferent daca el este membru al partidului sau nu, daca, asa cum spunea si Liviu Negoita, doreste cineva sa intre in aceasta competitie. O alta modalitate pe care am propus-o ar fi aceea de a avea un sistem de vot asemanator celui folosit in America, un sistem cu mari electori. 

Circul Politic