Acasă Stirile zilei Cristi Borcea a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca!

Cristi Borcea a fost operat pe cord la Spitalul de Urgenţă Floreasca!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Operaţia lui Cristian Borcea s-a încheiat în jurul orei 16.30, intervenţia a decurs bine, fiind realizat un by-pass pe o arteră coronară care era blocată, a declarat, luni, medicul Şerban Brădişteanu, cel care a realizat intervenţia chirurgicală.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar luni a fost supus unei intervenţii chirurgicale de by-pass pe o arteră coronară blocată, grefa fiind luată din artera mamară, a spus medicul Şerban Brădişteanu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara, vineri, că deşi medicii i-au spus finului său, Cristian Borcea, că nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală pe cord dacă va sta liniştit şi nu va asista la meciuri, preşedintele executiv al FC Dinamo a decis să se opereze.

„Ştiu că e sănătos, dar trebuie să facă o operaţie ce trebuie făcută. Doctorul i-a spus că dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă”, a spus Becali.

Medicul Şerban Brădişteanu l-a operat, anul trecut şi pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.