Operaţia lui Cristian Borcea s-a încheiat în jurul orei 16.30, intervenţia a decurs bine, fiind realizat un by-pass pe o arteră coronară care era blocată, a declarat, luni, medicul Şerban Brădişteanu, cel care a realizat intervenţia chirurgicală.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, iar luni a fost supus unei intervenţii chirurgicale de by-pass pe o arteră coronară blocată, grefa fiind luată din artera mamară, a spus medicul Şerban Brădişteanu.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, declara, vineri, că deşi medicii i-au spus finului său, Cristian Borcea, că nu va avea nevoie de o intervenţie chirurgicală pe cord dacă va sta liniştit şi nu va asista la meciuri, preşedintele executiv al FC Dinamo a decis să se opereze.

„Ştiu că e sănătos, dar trebuie să facă o operaţie ce trebuie făcută. Doctorul i-a spus că dacă va sta liniştit, nu va avea nevoie de operaţie. I-a zis să nu se ducă la meciuri, iar el când a auzit de asta s-a hotărât să o facă”, a spus Becali.

Medicul Şerban Brădişteanu l-a operat, anul trecut şi pe administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu.

3 COMENTARII

  1. Câini, pisici , hamsteri , pesti , papagali – care preferati? Sau cumva Ceea ce non-nativi animale – şerpi , crocodili , şopârle , maimuţe ?

  2. Uite ca mie nu mi-ar fi placut Raluca Turcan msriitnu, ca nu cred ca i-ar fi iesit miscarea, si mai am indoieli si la TRU, dpdv capacitate administrativa, functionareasca. Asa ca, daca tot nu m-a intrebat Boc si nu-i pe comanda, precis imi place guvernul . Ma vaicaresc, deci exist: nu-mi plac comentariile insistente din presa pe tema un rezervist ca Oprea ajunge msriitnu peste martirii din Afganistan etc., astea se termina cu vrem si noi lefuri si grade .

  3. Buna baieti ! Ati fost super ! Dragos , mi-a facut paclere sa cantam amandoi, tu pe scena, la chitara, eu in public la o sticla de apa de 0.5 l, si Bodo, ai o voce foarte frumoasa. Sunteti cei mai tari si abea astept sa va revad !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.