Acasă Sanatate Cristalul de sare de Himalaya amelioreaza durerea de cap in cateva minute!

Cristalul de sare de Himalaya amelioreaza durerea de cap in cateva minute!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Ai o durere de cap care nu te lasa nici cum si iti afecteaza activitatile cotidiene? Iata un remediu care iti poate lua durerea imediat si nu ai nvoie decat de sare de Himalaya si o lamaie. Iti trebuie un pahar cu apa (200 de ml), un sfert de lamaie pe care sa o storci in pahar si o lingura mare de sare fina de Himalaya. Amesteca acest continut si bea-l. Durerea de cap te va „lasa” in cateva minute.

Cristalul de sare Himalaya contine 84 dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regasesc in componenta corpului uman. Efectul benefic al cristalelor de sare este recunoscut si de medicina de astazi.

Cele mai pure dintre toate sarurile, cristalele de sare de Himalaya au proprietati de cicatrizare si netezire a pielii, iar elementele minerale si oligominerale continute stimuleaza circulatia, detoxifica si hranesc pielea, corpul si sufletul .
Din multitudinea de minerale/elemente continute cele mai importante sunt sodiul (detoxifiant), zincul (protector al pielii, creste imunitatea), magneziul (antistres, calmant), boronul (regleaza intregul organism), calciul (intareste oasele si dintii, curata porii daca e aplicat pe piele), potasiul (echilibreaza hidratarea pielii, reduce retentia de apa).