Cristalul de sare de Himalaya amelioreaza durerea de cap in cateva minute!

Ai o durere de cap care nu te lasa nici cum si iti afecteaza activitatile cotidiene? Iata un remediu care iti poate lua durerea imediat si nu ai nvoie decat de sare de Himalaya si o lamaie. Iti trebuie un pahar cu apa (200 de ml), un sfert de lamaie pe care sa o storci in pahar si o lingura mare de sare fina de Himalaya. Amesteca acest continut si bea-l. Durerea de cap te va „lasa” in cateva minute.
Click pe aceeasi tema:  Cel mai pretios condiment din lume! Este mai scump decat aurul! Vezi proprietatile miraculoase

Cristalul de sare Himalaya contine 84 dintre cele aproximativ 92 de minerale care se regasesc in componenta corpului uman. Efectul benefic al cristalelor de sare este recunoscut si de medicina de astazi.

Cele mai pure dintre toate sarurile, cristalele de sare de Himalaya au proprietati de cicatrizare si netezire a pielii, iar elementele minerale si oligominerale continute stimuleaza circulatia, detoxifica si hranesc pielea, corpul si sufletul .
Din multitudinea de minerale/elemente continute cele mai importante sunt sodiul (detoxifiant), zincul (protector al pielii, creste imunitatea), magneziul (antistres, calmant), boronul (regleaza intregul organism), calciul (intareste oasele si dintii, curata porii daca e aplicat pe piele), potasiul (echilibreaza hidratarea pielii, reduce retentia de apa).

Click pe aceeasi tema:  Alerta! Caserole cu carne vandute in hypermarketuri vin la pachet cu o bacterie letala!
spre