Acasă Politic Crin Antonescu: Regionalizarea presupune riscuri majore!

Crin Antonescu: Regionalizarea presupune riscuri majore!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca procesul de regionalizare presupune riscuri majore, care trebuie ocolite pentru a putea fi atinse mizele acestui demers.

“Si in legatura cu regionalizarea se confirma faptul ca raspunsurile corecte se dau la intrebari bune puse. Si cred ca intrebarile bine puse sunt «De ce, cum, pentru cine?» De ce facem regionalizarea, cum o facem, care sunt principiile si tintele ei exacte si pentru cine – aceasta poate este cea mai importanta intrebare. Raspunsul corect la aceste intrebari ne poate feri de riscurile reale pe care un proiect de o asemenea amplitudine le prezinta si raspunsul corect ne poate intr-adevar da sansa de a-i folosi oportunitatile”, a afirmat Antonescu la dezbaterea de la Academia Romana.

Liderul PNL a precizat cu procesul de regionalizare importa mai multe riscuri, primul dintre acestea fiind unul “major”, care priveste “activarea sau reactivarea vechiului blestem al formelor fara fond”.

“Daca vom traversa elaborarea si apoi aplicarea acestui proiect asa pentru ca trebuie, asa pentru ca e la moda, asa pentru ca se intampla in toata Europa, asa pentru ca am zis ca trebuie sa facem ceva si trebuie sa facem, cum necum stam sub riscul de atatea ori, din pacate, dovedit real in
Via: Circul Politic  

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos