Acasă Stirile zilei Credinciosilor nu le-a venit sa creada ce le predica un IMAM intr-o...

Credinciosilor nu le-a venit sa creada ce le predica un IMAM intr-o moschee! VIDEO

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Credinciosilor nu le-a venit sa creada ce le predica un imam intr-o moschee din Berlin, acesta declarand ca femeile casatorite ar trebui sa raspunda pozitiv ori de cate ori sotii lor le cer sa intretina cu ei relatii intime. 

„Majoritatea problemelor in casnicie incep de la asta: cand m-am insurat cu ea era frumoasa si slaba si imi spunea lucruri frumoase. Acum a devenit obeza. Nu mai vreau sa ma duc acasa, nu mai vreau s-o vad vreodata. De ce se intampla asat? Pentru ca le permiti ochilor sa umble liberi. Unii barbati spun: Sotia mea nu este la fel de frumoasa ca femeile de la televizor. La televizor vezi femei goale, vulgare. Doamne fereste? De ce ti-ai dori o astfel de femeie? Iti place cum se misca? Ce-ti place la ea? O astfel de femeie nu este niciodata satisfacuta de un singur barbat. Se marita cu unul, doi, trei sau chiar patru barbati. Chiar vrei ca sotia ta sa fie asa? Bineinteles ca nu. Pe de alta parte, femeia trebuie sa se infrumuseteze. O femeie trebuie sa transforme caminul intr-o gradina infloritoare pentru sotul ei pentru ca el sa nu fuga de ea ca de un lepros”, a spus seicul Abdel Moez al-Eila in moscheea Al-Nur din cartierul berlinez Neukölln.

Moez a continuat spunand ca femeile ar trebui sa se limiteze la a avea grija de casa, copii si sot. Doar barbatii indulgenti ar permite sotiilor lor sa mearga la serviciu.

La sfarsitul predicii, imamul a spus ca femeile trebuie sa faca sex cu sotii lor ori de cate ori acestia doresc.

„Nu le este permis sa gaseasca scuze sau pretexte”, a afirmat seicul.

Predica imamului a avut loc in data de 23 ianuarie, insa abia acum a fost facuta publica.

Sursa: jurnalul.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos