Cosmote Romania lanseaza propria retea de telecomunicatii 4G in Bucuresti si alte cateva orase, a declarat luni directorul comercial al operatorului, Panos Makris.

„Prioritatea noastra este sa oferim servicii 4G atat prin intermediul modemurilor, cat si al tabletelor sau al terminalelor. Prin urmare, toate eforturile noastre vizeaza acest scop. Avem in derulare proiectarea celor mai bune produse bazate pe aceasta tehnologie”, a spus Makris, intr-o conferinta.

El a adaugat ca, incepand de luni si pana la finele lunii aprilie, cei interesati pot testa serviciile 4G in magazinul Cosmote din Baneasa Shopping City Bucuresti, care vor fi disponibile in curand in oferta comerciala a operatorului.

El a adaugat ca serviciile 4G ale Cosmote Romania vor permite clientilor viteze de transfer de pana la 75 Mbps (descarcare/download) si 32,5 Mbps (incarcare/upload).

Prezent la eveniment, directorul general al operatorului, Stefanos Theocharopoulos, a spus ca extinderea retelei 4G va tine cont de cererea clientilor si de posibilitatea respectarii calitatii si parametrilor tehnici specifici acestui tip de servicii.

„Noi nu acoperrim orase, ci clienti. Deci, filozofia noatra este sa oferim calitate clientilor si sa respectam parametri tehnici ai acestei tehnologii”, a spus Theocharopoulos.

Sursa: mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.