Acasă Stirile zilei Corul Madrigal se alatura trupei Taxi la Sala Palatului!

Corul Madrigal se alatura trupei Taxi la Sala Palatului!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Pentru ca implineste 15 ani, dar si pentru ca are mereu idei nastrusnice, trupa Taxi pregateste un spectacol cum nu s-a mai vazut pentru data de 17 martie, cand isi serbeaza ziua la Sala Palatului impreuna cu fanii. Asa cum suntem obisnuiti, Taxi invita cativa prieteni sa i se alature in spectacol, dar si artisti din diferite zone.

Maia Morgenstern si Marius Florea Vizante au fost primele prezente anuntate. Un alt oaspete de seama va fi Corul Madrigal, care isi confirma prezenta, urand „la multi ani trupei”: „Colaborarea cu trupa TAXI este pentru Corul MADRIGAL… o surpriza placuta, provocatoare! Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rana, nu ca sa doara ci ca sa vindece. Dan Teodorescu stie sa puna inteligenta in slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Impreuna cu trupa lui, reuseste sa ne poarte prin labirintul emotiilor si ideilor, ei fiind adevarati taximetristi de serviciu ai sufletelor noastre.

La Multi Ani, TAXI!; (in numele Corului Madrigal doamna Maria Stoica, managerul Corului) Trupa Taxi este onorata de participarea Corului Madrigal, a actorilor Maia Morgenstern, Marius Florea Vizante si a celorlalti invitati a caror prezenta nu a fost facuta publica inca.

Biletele sunt disponibile in exclusivitate prin Reteaua Eventim – magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe http://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-15-ani-bucuresti-sala-palatului-342505/event.html.Copii sub 6 ani au acces gratuit, daca parintii sunt dispusi sa ii tina in brate. Pentru persoanele cu dizabilitati se pun la dispozitie 6 locuri gratuite, care vorr fi ocupate in ordinea solicitarii acestora la adresa de email [email protected].