CORNEL PATRICHI vorbeste despre culisele show-ului DANSEZ PENTRU TINE

Cornel Patrichi nu va mai face parte din juriul celei de-a 13-a editie a emisiunii DANSEZ PENTRU TINE primind vestea telefonic, de la un simplu angajat.

Cornel Patrichi, jurat al emisiunii “Dansez pentru tine“, a fost pus pe liber, el fiind inlocuit, cu doar doua zile inainte de startul noului sezon al concursului, cu Edi Stancu. Vestea l-a intristat pe Cornel.

Loading...

“L-au pus pe un baietel, Robert, care nu are nici o functie de conducere, sa ma anunte ca nu mai vor sa lucreze cu mine. Trebuia macar un sef sa imi spuna acest lucru. L-au pus pe bietul om sa faca treaba asta. El mi-a explicat ca s-a decis sa se foloseasca un juriu de 4, si nu 5 persoane. Abia apoi am aflat, din presa, ca, de fapt, sunt tot 5, caci l-au adus pe Edi Stancu”, a declarat Cornel Patrichi pentru Libertatea.

Fostul jurat marturiseste ca nu crede in teoriile conspirationiste conform carora ar fi fost “lucrat” pe la spate.

Cornel Patrichi a vorbit si despre concurenti si despre vedetele din show.

“Luciu danseaza ca un bat. E o chestie lunga, care imi aduce aminte de Monica Gabor, aia lunga rau. Cat despre Bianca (Dragusanu n.red.), daca aia e femeie sexy, eu sunt Harap Alb! N-am apucat s-o vad la repetitii, asa ca nu stiu ce va face pe ring”, a spus Cornel Patrichi.

Loading...
spre