Apocalipsa sau inceputul sfarsitului este un subiect de succes pentru cei care au avut in plan sa scrie o carte, exemplu urmat si de Jeanne Roberts.

Jeanne Roberts a scris cartea „Ce spun Scripturile despre ultimele zile?” si este de parere ca numai Sfanta Scriptura poate oferi tot adevarul cu privire la ce se va intampla inainte sa vina sfarsitul lumii.

Ea considera ca viata spirituala a oamenilor a pornit pe o panta descendenta; multi nu mai iau in serios avertismentele din Biblie si ignora toate semnele – pe care Biblia le prezinta – care au loc in lume.

„Razboaiele, framantarile politice, cresterea numarului locuitorilor planetei, dezastrele naturale, toate aceste semne arata ca a doua venire a lui Hristos este foarte aproape. Nici desfarul, profetii mincinosi sau vindecatorii miraculosi nu mai trezesc constiinta oamenilor. Am devenit din ce in ce mai ignoranti si batjocoritori cu privire la aceste semne”, precizeaza autoarea.

Cartea ei nu este una de fictiune, ci tot ceea ce a scris este bazat pe Scriptura. Ea considera ca Antichristul este deja pe Pamant, provocand aceasta orbire, scrie site-ul chron.com.

Sursa: antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.