Acasă Stirile zilei Control Day Out 2 powered by TuborgSound la Arenele Romane

Control Day Out 2 powered by TuborgSound la Arenele Romane

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vineri, 1 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului Control Day Out. Din line-up vor face parte Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children.

Biletele vor fi disponibile la:

  • Club Control (Str. Academiei, nr. 19),
  • Shift Pub (Str. General Eremia Grigorescu, nr. 17)
  • Online pe Eventim.ro
  • In reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti.

Biletele vor costa 95 de lei.

Toate detaliile sunt afisate pe pagina oficiala de Facebook a evenimentului “Control Day Out 2 powered by TuborgSound”.
Control Day Out 2 este un eveniment paralel al BUCHAREST BIENNALE 5.

Artistii care vor performa pe scena:

Wild Beasts

Lansati in 2006, britanicii Wild Beasts au la activ 3 albume de studio si o nominalizare Mercury Prize pentru cel de-al doilea, Two Dancers (2009). Cel mai recent disc al lor, Smother, lansat anul trecut, de Domino Records, este insa cel care le-a adus succesul in topuri si recunoasterea internationala. Desi aflati pe o traiectorie ascendenta, ce i-a adus din orasul natal, Kendal, la Londra, cei patru membri Wild Beasts continua sa scrie muzica despre si pentru outsideri, intr-o maniera puternic influentata de copilaria petrecuta in pitorescul Lake District.

***

Woodkid

Woodkid, adica francezul Yoann Lemoine, era pana nu demult cunoscut in lumea muzicala drept regizorul catorva din cele mai populare videoclipuri (Katy Perry – Teenage Dream, Taylor Swift – Back to December, Mystery Jets – Dreaming of Another World), precum si pentru munca sa in advertising si cinematografie. In 2011, artistul si-a facut debutul ca muzician, cu EP-ul Iron, devenit hit instant. Videoclipul piesei, pentru care Lemoine a colaborat cu modelul britanic Agyness Deyn, a fost una din cele mai reusite productii ale anului trecut, strangand peste 12 milioane de vizionari pe YouTube, in timp ce melodia s-a clasat pe primele pozitii ale clasamentelor muzicale. Recent, francezul a cantat alaturi de Lana Del Rey si i-a realizat videoclipul la piesa Born to Die. Pentru 2012, Woodkid are in plan noi hit-uri si lansarea albumului de debut, The Golden Age.

***

The Shoes

Ca si conationalul Woodkid, duo-ul synthpop The Shoes a atras atentia lumii intregi prin intermediul unui videoclip, la piesa Time To Dance, pentru care au apelat la charismaticul actor Jake Gyllenhaal. Albumul de debut, Crack My Bones (2011), a facut furori pe scena underground cu ritmurile ce amintesc de house-ul post-Daft Punk si electro pop-ul molipsitor, tipic frantuzesc.

***

O.Children

Lansati in 2009, londonezii O.Children si-au propus sa dovedeasca lumii intregi ca goth-rock-ul n-a murit. Primul lor album musteste de influente Joy Division, Bauhaus si Bad Seeds, insa noir-ul este perfect adaptat in contextul actual al muzicii pop, criticii comparandu-i cu inceputurile The Horrors. La sfarsitul lunii mai, trupa va lansa cel de-al doilea album, Apnea, la casa de discuri Deadly People.