Acasă Politic Consultantii americani ai PSD l-au „mirosit” pe Dragnea si i-au pus o...

Consultantii americani ai PSD l-au „mirosit” pe Dragnea si i-au pus o porecla pe masura! „Intreaba-l, Pablito, pe Roger Stone ce parere are despre tine”!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Jurnalistul Dan Tapalaga afirma ca Liviu Dragnea este poreclit „Pablito” de catre consultantii de imagini americani pe care i-a angajat PSD. „Pablito” este diminutivul de la Pablo, prenumele celebrului traficant de droguri din Columbia, Escobar.

„In logica lui de borfas, Dragnea e convins ca doar o negociere cu sistemul si cu presedintele Iohannis il mai poate scapa de anchete si de noi condamnari. Mentalitate de infractor condamnat deja intr-un dosar, de borfas ajuns prin mituirea populatiei la pupitrul de comanda al tarii. Nu degeaba pana si consultantii americani angajati de Dragnea l-au mirosit si, mai in gluma, mai in serios, i-au spus Pablito. Intreaba-l, Pablito, pe Roger Stone ce parere are despre tine”, a scris Dan Tapalaga pe hotnews.ro.

Aceeasi porecla (Pablo Escobar) a folosit-o si Victor Ponta, duminica, la lansarea partidului Pro Romania. El l-a comparata pe liderul PSD cu „regele drogurilor” Pablo Escobar si cu fostul dictator Hugo Chavez, afirmand ca el poate sa isi dea „doctoratul in cei cu mustata cand mint”.

„Pot sa-mi dau doctoratul in cei cu mustata cand mint, ca le tremura mustata. Cand zic ca nu-i intereseaza, ii intereseaza de fapt (…) Nu vreau sa ma sune Daddy acum sa-mi propuna nu stiu ce functie, mi-a propus atatea functii incat mi-au ajuns toate (…) Eu, daca vreau sa promovez pe cineva in Guvern, imi fac o poza cu el si il suna Dragnea imediat si ii da o functie.(…). Domnule, Romania nu este Teleorman, nu putem sa lucram toti la stat, sa ne dea Dragnea functii la toti”, a declarat fostul premeirVictor Ponta.

Fostul prim-ministru l-a comparat pe liderul PSD cu „regele drogurilor” Pablo Escobar, si cu fostul dictator Hugo Chavez.

„In ultimul timp, in manifestarea in partid, domnul Dragnea era un fel de Pablo Escobar, in manifestarile economice este Hugo Chavez. Domnule, nu-si poate lua si un model care nu-i din America Latina? Sa conduci o tara doar cu secretara, sofer si bodyguard nu merge”, a adaugat Ponta.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentIti place cand ploua? Iubitorii de ploaie inteleg adevarata semnificatie a expresiei “Tu traiesti doar o data.”
Articolul următorMagda Vasiliu da cartile pe fata despre romani! „Sunt parsivi! Nu suntem uniti, suntem saraci, usor de cumparat si egoisti”