Cap Limpede

Stiinta

CONSPIRATIA CUTREMURATOARE a unui cercetator: IISUS nu a existat niciodata!

Michael Paulkovich a cutremurat lumea crestina dupa ce a aruncat in public o conspiratie rasunatoare dupa ce a analizat 126 de texte istorice ajungand la concluzia ca Iisus nu a existat niciodata.

Se pare ca aceasta descoperire controversata a fost facuta dupa ce istoricul nu a gasit nicio fraza care sa mentioneze numele Hristos in cele 126 de texte pe care le-a studiat si care provin din „epoca lui Iisus”, incepand din secolul I e.n. si pana in secolul al III-lea e.n, informeazadailymail.co.uk.

Michael Paulkovich spune ca Iisus este un personaj fictiv, inventat de credinciosii crestini pentru a crea un idol la care sa se inchine.

Teoria lui a fost publicata intr-un articol aparut in Free Inquiry intitulat „The Fable of the Christ” („Fabula lui Hristos”), dar si intr-o carte intitulata „No Meek Messiah”.

Sursa: mediafax.ro

Click pentru a comenta

Trebuie sa fii conectat pentru a comenta Conectare

Lasa un raspuns

Ultimele stiri

In top
$(".comment-click-70050").on("click", function(){ $(".com-click-id-70050").show(); $(".disqus-thread-70050").show(); $(".com-but-70050").hide(); });$(window).load(function() { // The slider being synced must be initialized first $('.post-gallery-bot').flexslider({ animation: "slide", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, itemWidth: 80, itemMargin: 10, asNavFor: '.post-gallery-top' });$('.post-gallery-top').flexslider({ animation: "fade", controlNav: false, animationLoop: true, slideshow: false, prevText: "<", nextText: ">", sync: ".post-gallery-bot" }); });});