Compusii dintr-un fruct australian pot distruge cancerul la cinci minute dupa administrare! A fost testat cu succes pe caini si pisici! – Cap Limpede

Compusii dintr-un fruct australian pot distruge cancerul la cinci minute dupa administrare! A fost testat cu succes pe caini si pisici!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Un compus existent in semintele fructelor facute de arborele „blushwood” poate distruge rapid celulele canceroase din melanom se arata intr-un studiu australian care s-a desfasurat pe durata a 8 ani.

Nu numai ca este un compus extrem de eficient, fara efecte secundare, dar oamenii de stiinta au fost uimiti cat de repede lucreaza. Compusul din fructe a inceput sa lucreze in 5 minute, ceea ce face ca melanomul si tumorile canceroase sa dispara in doar cateva zile, noteaza bzi.

Compusul a avut success in 75% din cazuri in lupta impotriva cancerului de piele la caini, pisici si cai. Cercetarea condusa de dr. Glen Boyle, de la Institutul de Cercetare Medicala QIMR Berghofer din Brisbane, a fost una extrem de promitatoare si ar putea fi un potential tratament pentru combaterea multor tipuri de cancer de piele.

Arborele blushwood are cerinte foarte specifice de crestere si de aceea el poate fi gasit doar in padurile tropicale din North Queensland, Australia. Arborele nu mai creste nicaieri altundeva. Compusul care lupta impotriva cancerului este extras din semintele acestor fructe.

Loading...

„Surprinzator pentru noi a fost viteza foarte mare cu care se intampla aceasta vindecare”, a explicat dr. Boyle. „De obicei, atunci cand se trateaza o tumoare, este nevoie de mai multe saptamani, dar, in acest caz, vindecarea este extrem de rapida. Exista o zona purpurie a tumorii; de la 5 minute de la administrarea compusului, acesta incepe deja sa-si faca efectul. A doua zi, tumoarea incepe sa se transforme in negru, iar peste cateva zile, tumoarea a disparut”.

Rezultatele sunt remarcabile, dar dr. Boyle avertizeaza ca medicamentul ar putea fi folosit numai pentru tumorile care pot fi accesate prin injectarea directa, nefiind eficace impotriva cancerului metastatic.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close