Acasă Stirile zilei Justitia CNADR-ul a platit dauna de 1 milion de euro tinerei ramase fara...

CNADR-ul a platit dauna de 1 milion de euro tinerei ramase fara o mana din cauza unui accident rutier

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania a virat aproximativ 4,4 milioane de euro tinerei Georgiana Elena Ghegeliu, cea care a ramas fara o mana in urma unui accident in judetul Brasov. Tanara a dat CNADR-ul in judecata si a castigat procesul de curand.

 

”CNADR SA informeaza ca, astazi 19.06.2014, s-a efectuat plata sumei de 4.404.000 lei (echivalent a 1.000.000 Euro), catre doamna Ghegeliu Georgiana Elena, aceasta suma reprezentand daune morale, asa cum reiese din dispozitiile Deciziei nr. 1827/11.06.2014 a Inaltei Curti de Casatie si Justitie a Romaniei”, se arata intr-un comunicat al companiei, remis pentru caplimpede.ro.

Georgiana Elena Ghegeliu, din Constanta a dat in judecata CNADNR si Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov in aprilie 2012, la Tribunalul Bucuresti. Conform Mediafax, accidentul in urma caruia Elena Ghegeliu si-a pierdut mana dreapta a avut loc in 2006, in timp ce aceasta mergea, impreuna cu prietenul ei, spre Brasov. Acesta a tras de volan spre dreapta, pentru a evita o alta masina care intrase pe sensul lor de mers. Autoturismul in care se aflau cei doi a lovit un parapet metalic de pe marginea drumului, un fragment din acesta a strapuns portiera dreapta a masinii si i-a intrat tinerei in mana. Aceasta a fost dusa atunci la spital, unde i-a fost amputat bratul drept, mai arata sursa citata.
Politistii Inspectoratului Judetean de Politie Brasov au inceput atunci cercetarile in acest caz. Ulterior, anchetatorii au stabilit ca de vina pentru producerea accidentului ar fi administratorul drumului, care nu a reparat elementele de siguranta a traficului rutier montate pe acel drum, pe partea dreapta a sensului de mers spre Brasov.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos