Acasă Stirile zilei Clubul Rapid amendat pentru comportamentul spectatorilor

Clubul Rapid amendat pentru comportamentul spectatorilor

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Comisia de Disciplină a LPF a decis ca gruparea Rapid să fie penalizată cu 10.000 de lei, pentru comportamentul spectatorilor la meciul din deplasare cu Sportul Studenţesc, câştigat cu scorul de 2-0, în etapa a XXXIII-a a Ligii I.

De asemenea, tehnicianul Sportului, Daniel Isăilă, trimis în tribună pentru proteste a fost suspendat un joc şi penalizat cu 320 de lei, iar finanţatorul gazdelor, Vasile Şiman, a primit un avertisment.

Galeria Rapidului a scandat în mai multe rânduri injurii la adresa lui Dumitru Dragomir şi a Ligii Profesioniste de Fotbal.

Comisia de Disciplină a mai hotărât ca Steaua să primească un avertisment pentru „incidente spectatori” la derbiul cu Dinamo, scor 3-2.

După meciul Gaz Metan Mediaş – Concordia Chiajna, scor 1-0, oficialul oaspeţilor, Aurelian Băbuţan, a fost suspendat o lună şi penalizat cu 640 de lei, iar jucătorii Aleksandar Petrovici (Concordia) şi Marius Ciucă (Gaz Metan), eliminaţi, au fost suspendaţi un joc şi penalizaţi cu 740 de lei.

Fotbalistul Voinţei Sibiu, Rareş Forika, eliminat la partida din deplasare cu Universitatea Cluj, pierdută cu scorul de 1-3, a fost suspendat un joc şi penalizat cu 740 de lei.

De asemenea, comisia LPF a respins ca fiind nefondată o contestaţie formulată de Oţelul Galaţi privind dreptul de joc al unui jucător de la FC Vaslui, iar gruparea gălăţeană a primit un avertisment.