Circ in Parlament: PDL a parasit plenul. In cele doua Camere se dezbat programul de vot la referendum si legea privind atributiile Curtii Constitutionale

Raw Life and Style

Senatorii PDL au parasit, plenul, dupa ce PSD a propus un amendament la legea de aprobare a OUG privind referendumul, prin care programul de vot sa fie in intervalul 7.00 – 23.00, Deputatii PDL parasind si ei, sedinta Camerei Deputatilor in timpul dezbaterilor asupra legii privind atributiile Curtii Constitutionale.

Senat:

Senatorul PSD Dan Sova a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca doreste sa propuna un nou amendament, care sa fie supus votului plenului, prin care programul la referendum sa fie extins la intervalul orar 7.00 – 23.00.

Click pe aceeasi tema:  VIOLENTELE din centrul KIEVULUI: Parlamentul a fost EVACUAT! Urmareste LIVE VIDEO

Sova a precizat ca face aceasta propunere in numele USL, regulamentul Senatului dand posibilitatea senatorilor sa propuna amendamente si in timpul dezbaterii finale din plen, acestea urmand a fi supuse votului.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a anuntat in plen ca democrat-liberalii nu sunt de acord cu nicio forma a legii care sa contravina deciziei CC si a legilor aflate in vigoare.

Radulescu a cerut pauza de consultari, adaugand ca, daca se continua cu modificarea acestei legi, PDL se va retrage din plen, dupa pauza de consultari, senatorii PDL au parasit plenul.

Click pe aceeasi tema:  Tezaurul Romaniei este ascuns in Germania, nu in subsolurile Moscovei!

Camera Deputatilor:

Deputatii PDL au parasit, miercuri, sedinta Camerei Deputatilor in timpul dezbaterilor asupra legii privind atributiile Curtii Constitutionale.

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a facut acest anunt, fiind nemultumit de faptul ca in plen a fost respins amendamentul PDL privind respingerea OUG care limiteaza atributiile Curtii Constitutionale.

 

CITESTE ALTE STIRI INTERESANTE

spre