Acasă Politic Circ in Parlament: PDL a parasit plenul. In cele doua Camere se...

Circ in Parlament: PDL a parasit plenul. In cele doua Camere se dezbat programul de vot la referendum si legea privind atributiile Curtii Constitutionale

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Senatorii PDL au parasit, plenul, dupa ce PSD a propus un amendament la legea de aprobare a OUG privind referendumul, prin care programul de vot sa fie in intervalul 7.00 – 23.00, Deputatii PDL parasind si ei, sedinta Camerei Deputatilor in timpul dezbaterilor asupra legii privind atributiile Curtii Constitutionale.

Senat:

Senatorul PSD Dan Sova a anuntat, miercuri, in plenul Senatului, ca doreste sa propuna un nou amendament, care sa fie supus votului plenului, prin care programul la referendum sa fie extins la intervalul orar 7.00 – 23.00.

Sova a precizat ca face aceasta propunere in numele USL, regulamentul Senatului dand posibilitatea senatorilor sa propuna amendamente si in timpul dezbaterii finale din plen, acestea urmand a fi supuse votului.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Radulescu, a anuntat in plen ca democrat-liberalii nu sunt de acord cu nicio forma a legii care sa contravina deciziei CC si a legilor aflate in vigoare.

Radulescu a cerut pauza de consultari, adaugand ca, daca se continua cu modificarea acestei legi, PDL se va retrage din plen, dupa pauza de consultari, senatorii PDL au parasit plenul.

Camera Deputatilor:

Deputatii PDL au parasit, miercuri, sedinta Camerei Deputatilor in timpul dezbaterilor asupra legii privind atributiile Curtii Constitutionale.

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a facut acest anunt, fiind nemultumit de faptul ca in plen a fost respins amendamentul PDL privind respingerea OUG care limiteaza atributiile Curtii Constitutionale.