Acasă Cultura Cinemagia CINEMA: Finding Nemo 2 apare pe marele ecran

CINEMA: Finding Nemo 2 apare pe marele ecran

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Dupa aproape zece ani de la aparitia lui Finding Nemo studiourile Pixar au lansat spre marele ecran un sequel direct al filmului, de care se va ocupa Andrew Stanton, unul din regizorii originalului, scrie Deadline.

Printre productiile recent aflate sub indicatiile cineastului si ajunse in varful box-office-ului s-a aflat si John Carter, un film fantastic de actiune ce l-a avut pe Taylor Kitsch in rolul unui soldat care se trezeste transportat pe planeta Marte. Pelicula a marcat prima incercare a lui Stanton de a realiza un live-action de actiune, dupa castigatoarele de Oscar, Finding Nemo si WALL-E.

Desi John Carter a reprezentat pentru studiourile producatoare o dezamagire in ceea ce priveste incasarile obtinute, Finding Nemo ramane cel de-al doilea film Pixar dupa cifra incasarilor, in urma lui Toy Story 3.

Momentan, nu se cunosc detalii despre continuarea aventurilor pestelui-clovn Merlin si a urmasului sau, Nemo, insa se pare ca atat reprezentantii Pixar, cat si cei ai Disney au fost incantati de propunerile lui Stanton in legatura povestea acesteia.

Finding Nemo a debutat pe marile ecrane in 2003 si a primit premiul Oscar pentru cea mai buna animatie a anului. Printre actorii care si-au imprumutat atunci vocile personajelor din film s-au aflat Ellen DeGeneres, Albert Brooks si Willem Dafoe.