Disputa din ALDE atinge cote penibile. Dumitru Zmau, deputat ales pe lista ALDE, a ales sa-si arate sustinerea fata de Calin Popescu Tariceanu… in chiloti. Locul manifestatiei penibile a fost chiar locul de munca al alesului: Parlamentul. Ca sa fie sigur ca tot mai multa lume a aflat de gestul sau, deputatul a postat imaginile pe retelele de socializare.

Dumitru Zmau, unul dintre liderii locali ai ALDE Botosani, fost presedinte al filialei judetene, a ales o modalitate halucinanta de a protesta fata de scandalul care risca sa scindeze partidul din cauza certurilor dintre Calin Popescu Tariceanu si Daniel Constantin.

Zmau, care se lauda ca e absolvent al Facultatii de Drept d,in cadrul Universitatii Al.I.Cuza Iasi si al Academiei de Politie „Al.I.Cuza” din Bucuresti s-a dezbracat si a ramas doar in sosete si chiloti in parcarea din fata Palatului Parlamentului. Un detaliu remarcat de internauti sosetele sunt diferite…

,,Si uite asa, mi-am luat ramas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Copresedinte Alde Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloti, in partea din spate. Acum cand vad ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?” este mesajul postat de Dumitru Zmau pe Facebook, alaturi de o fotografie in care apare doar in chiloti si ciorapi in fata Palatului Parlamentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.