Acasă Multimedia Cine se aseamănă se adună: Renate Weber lăudată până la lacrimi de...

Cine se aseamănă se adună: Renate Weber lăudată până la lacrimi de Șoșoacă. ”S-a făcut o mare nedreptate”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Renate Weber a fost asteptata joi in fata Avocatului Poporului de senatoarea Diana Sosoaca si de vreo 20 de persoane care au tinut sa o ovationeze si sa-i multumeasca. Weber a fost revocata miercuri din functia de Avocat al Poporului de catre Parlament.

Aflata in masina, Weber a fost oprita de admiratori, in fruntea carora se afla Diana Sosoaca, cu un buchet de flori.

„Va rugam frumos sa ramaneti alaturi de societatea civila si de ne noi toti”, i-a spus Sosoaca prin geamul masinii, in timp ce o filma cu telefonul.

„Nu acolo am fost toata viata mea? Va multumesc din suflet”, i-a raspuns Renate Weber lui Sosoaca.

Sosocatii au scandat apoi „Multumim!”, „Renate, Renate” si „Renate, nu uita! Noi suntem de partea ta”.

„S-a facut o mare nedreptate. Ieri democratia in Romania a murit. Daca mai exista o farama de democratie si de stat de drept, in acest moment au fost ingropate de catre aceasta dictatura bolsevico-stalinista de tip neofascist.

Era singura institutie a poporului roman care mai functiona in favoarea poporului roman. Acest lucru i se reproseaza doamnei Renate Weber, desi in raport i se reproseaza ca nu s-a implicat in cazul Caracal. Nu era de competenta dansei. Era de competenta procurorilor. Si ma intreb de ce procurorii nu au facut nimic si de ce nu sunt destituiti din functie ca si politistii de acolo care sunt in aceleasi functii. I s-a reprosat ca nu s-a implicat in raportul MCV. Nu era competenta dansei”, a declarat apoi Diana Sosoaca.

PSD a sesizat deja CCR in legatura cu revocarea Renatei Weber.