Acasă Stirile zilei Stiinta Cine MINT mai mult cand spun „TE IUBESC”? BARBATII sau FEMEILE?

Cine MINT mai mult cand spun „TE IUBESC”? BARBATII sau FEMEILE?

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Femeile au o tendinta mai ridicata de a spune „te iubesc” fara sa fie indragostite, insa exista o probabilitate mai mare ca barbatii sa spuna primii aceste „cuvinte magice”, potrivit site-ului Lovehoney.

Conform unui sondaj la care au participat 1.800 de cupluri, o treime dintre femei au spus partenerului ca il iubesc chiar si atunci cand nu credeau acest lucru, cel mai adesea deoarece partenerul lor a spus prima oara acest lucru si se simteau supuse presiunii de a-i raspunde, informeaza dailymail.co.uk.

Spre deosebire de femei, doar o cincime dintre barbati au spus „te iubesc” fara sa fie convinsi de acest lucru.

Totodata, atat barbatii, cat si femeile care au participat la sondaj au spus „te iubesc” fara sa fie intru totul sinceri, deoarece „au simtit ca era raspunsul potrivit la acel moment”.

Pe de alta parte, desi persoana care spune „te iubesc” pentru prima oara poate parea mai romantica si mai indrazneata, gestul acesteia prezinta riscul expunerii la o situatie stanjenitoare, daca sentimentele nu sunt impartasite.

In acest sens, aproximativ jumatate din persoanele intervievate au raspuns negativ la intrebarea daca au spus „te iubesc” dupa ce au primit aceasta declaratie de dragoste.

Astfel, femeile au fost mai sincere in acest caz, 59% dintre ele afirmand ca nu au spus „te iubesc” partenerului dupa primirea declaratiei de dragoste, fata de numai 41% dintre barbati, care au facut acest lucru.

Cu toate acestea, odata cu stabilizarea relatiei, cuplurile se simt mult mai in largul lor in privinta declararii sentimentelor. Aproximativ patru din zece cupluri spun „te iubesc” de cateva ori pe zi, cand se afla intr-o relatie stabila.

Sursa: mediafax.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos