Acasă Stirile zilei Stiinta Cine a pus piciorul in ACEST LOC nu a mai trait! LOCUL...

Cine a pus piciorul in ACEST LOC nu a mai trait! LOCUL MISTERIOS din RUSIA de care toata lumea fuge!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

In orasul Kova, Rusia, se afla o pajiste misterioasa in mijlocul unei paduri, de care toata lumea fuge mancand pamantul, ba chiar locuitorii din apropiere au sculptat pe un copac chipul Satanei, pentru a avertiza pe vizitatori.

Locul este numit Cimitirul Diavolului. Pasarile sau animalele care intra pe aceasta pajiste mor, dar cadavrele in mod ciudat nu putrezesc. Vegetatia nu prea creste in zona, iar animalele evita locul. Putinii oameni care au venit aici sa studieze locul, s-au plans de dureri de cap, greturi, stari de anxietate, iar echipamentele de cercetare s-au defectat brusc. Din pacate, multi exploratori care au vrut sa ajunga aici, au disparut in taiga ruseasca.

Unul dintre cele mai cunoscute cazuri este cel al unui grup de turisti care au disparut. In anul 1981, un grup de ufologi a avut succes. Unul dintre participanti spune ca in drum spre acea pajiste, au inceput sa se intample lucruri nefiresti. Acul busolei s-a blocat si arata numai nordul. Spre seara au inceput sa simta furnicaturi in corp, dureri de cap si de dinti. Mai mult, echipamentul pe care-l aveau asupra lor s-a defectat.

In aceste conditii, au decis sa se intoarca. Unii specialisti sustin ca aceste fenomene au legatura cu Tunguska, 1908. Regiunea de padure care a fost distrusa atunci este foarte aproape de aceasta zona. Suprafata care a fost carbonizata este de 2000 km patrati.

Dupa incidentul din 1908, pastorii au schimbat traseul animalelor, dar acestea continuau sa mearga pe cararile cunoscute. Cele care ajungeau pe aceasta pajiste mureau.

In anul 1920, un grup de localnici, a observat ca in mijlocul poienii se afla o gaura. Au aruncat o piatra legata de o sfoara, dar dupa ce piatra a coborat cateva sute de metri si nu au dat de fundul gropii, au renuntat. S-a mai observat faptul ca, in apropierea acestei gauri, cadavrele pasarilor aveau culoarea rosie. O alta teorie pe care o sustin unii specialisti sustine ca in subsolul acestei zone arde un foc mocnit, care emana monoxid de carbon. Se stie ca persoanele care mor din cauza inhalarii cu monoxid de carbon au fata rosie.

Sursa: efemeride.ro

Citeste caplimpede

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos