Calculeaza cifra destinului pentru tine si partenerul tau si afla cum va evolua relatia voastra. Numerologia iti spune cat de bine va potriviti.

Cifra destinului arata daca sunteti uniti si daca aveti un viitor comun. Afla cum este relatia vostra, facand un calcul numerologic simplu: aduna ziua, luna si anul in care te-ai nascut, pana ramane o singura cifra. De exemplu: 23 aprilie 1985 -> 2+3+4+1+9+8+5= 32 -> 3+2= 5. Acelasi calcul il faci si pentru iubitul tau, scrie teotrandafir.

Cele mai bune compatibilitati, din punct de vedere numerologic

Cifra 1 este compatibila cu 4 sau 7

Au o relatie solida si fericita, in care se sustin unul pe celalalt. Sunt diferiti, insa acest lucru le intareste relatia. Cel care are cifra destinului 7 este un partener loial, care iti este alaturi in momentele dificile.

Cifra 2 este compatibila cu 2 sau 8

Aceasta combinatie este una fericita, caci partenerii se completeaza reciproc. Ambii dau dovada de diplomatie, o calitate nemaipomenita pentru o relatie. Casnicia dintre persoane cu cifrele destinului 2 si 8 este una de durata, stabila si respecta normele traditionale.

Cifra 3 este compatibila cu 6 sau 9

Este dragoste la prima vedere, iar aceasta pasiune dureaza toata viata. Cel cu cifra destinului 3 este foarte stabil in ceea ce priveste dragostea, iar impreuna cu cifra 9 da nastere unei relatii plina de creativitate si experiente noi.

Cifra 4 este compatibila cu 1 sau 8

Cel care are cifra 4 va dori sa conduca in treburile casnice, de aceea se va potrivi perfect cu o persoana care are cifra destinului 8, caci acesta se va ocupa de aspectul financiar. Amandoi vor dori confort si bunuri materiale.

Cifra 5 este compatibila cu 5 sau 9

 

Indeosebi relatia 5-5 are mari sanse sa dureze toata viata, pentru ca sunt atat de asamanatori ca nu vor vedea viitorul departe unul de celalalt. Relatia dintre 5 si 9 este extrem de armonioasa.

Cifra 6 este compatibila cu 3 sau 9

Pentru ca amandoi sunt entuziasti si deschisi, astfel ca vor gasi multe lucruri in comun. Cel nascut cu cifra destinului 6 tine foarte mult la stabilitate si este un sprijin de nadejde pentru partener. Persoanele cu cifrele 3 si 9 vor mentine pasiunea vie.

Relatii care nu au un viitor

Cifra 1 cu cifra 8

Sunt pretentiosi si cer prea mult de la partener, asa ca nu vor reusi sa tina o relatie impreuna.

Cifra 2 cu cifra 9

Primul este posesiv, al doilea e dezinteresat. Nu vor reusi sa traga la aceeasi caruta.

Cifra 4 cu cifra 6

Numarul 6 are nevoie de afectiune, iar 4 nu are rabdare. Nu vor face casa impreuna.

Cifra 5 cu cifra 7

Sunt prea individualisti pentru a forma un cuplu, insa pot fi buni prieteni.

Relatii care cer compromisuri

Cifra 1 cu 2 sau 6

Cei cu cifra destinului 1 sunt mereu dispusi sa imparta, asa ca ei vor fi cei care vor sustine familia. Pentru a avea succes, este nevoie de compromisuri din partea celui cu cifra 2 sau 6.

Cifra 2 cu 1, 5 sau 7

Primul isi doreste o familie si un camin singur, pe cand cei cu cifra 1, 5 sau 7 sunt individualistisi doresc libertate. Dar daca exista comunicare, aceste relatii sunt posibile.

Cifra 4 cu 1, 3 sau 9

Cifra destinului 4 este complet diferita de cifrele 1,3 si 9 de aceea, nu va putea avea relatii cu astfel de persoane decat cu mult efort si rabdare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.