Acasă Life Monden CERINTELE trupei Red Hot Chili Peppers in BACKSTAGE

CERINTELE trupei Red Hot Chili Peppers in BACKSTAGE

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Membrii Red Hot Chili Peppers vor sa fie in forma maxima la Bucuresti, drept urmare au solicitat organizatorilor sa le asigure in backstage o camera de relaxare in care Anthony, Flea, Josh si Chad sa se poata destinde inaintea show-ului de pe Arena Nationala.

Situata in backstage, aproape de dressing-ul artistilor, acest “meditation room” nu trebuie sa fie sub nicio forma de culoare albastra, insa trebuie sa fie cat mai aerisita, luminata natural si amenajata cu draperii, covoare si numeroase plante verzi.

Din aceasta incapere nu trebuie sa lipseasca o masuta de cafea, apa plata, berea fara alcool, lumanarile parfumate, boluri cu fructe si legume de sezon, branzeturi si prajituri de orez.

Pe langa aceasta camera destinata exclusiv relaxarii inainte de concert, trupa mai doreste doua cabine separate, izolate fonic, in care Chad Smith, tobosarul trupei, si solistul Anthony Kiedis sa poata repeta in voie cu o ora inainte de show-ul de pe Arena Nationala.

Concertul Red Hot Chili Peppers va avea loc pe 31 august, fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent material discografic al trupei, “I’m With You”.

Ultimele bilete disponibile in tribune si peluza mai pot fi achizitionate atat online, de pe MyTicket, cat si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului, la preturi incepand de la 155 de lei.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos