Acasă Utile Cercetatorii de la NASA dezvaluie care sunt plantele care ne fac bine...

Cercetatorii de la NASA dezvaluie care sunt plantele care ne fac bine in dormitor!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cercetatorii de la NASA si de la American College au realizat un top al plantelor pe care este bine sa le avem in dormitor.

Dupa ce expertii au laudat mult timp beneficiile plantelor de casa, iata ca si oamenii de stiinta se alatura si explica de ce plantele aduse in dormitor pot fi extrem de benefice.

Potrivit acestora, prezenta plantelor reduce stresul, anxietatea si ajuta la eliminarea agentilor de poluare a aerului.

Cercetatorii de la NASA si American College au realizat un top al acestor plante:

1. Palmierul Areca

Palmierul Areca, planta benefica pentru dormitor

Areca, palmierul de interior originar din zona tropicala a Madagascarului, conduce in topul plantelor care indeparteaza agentii de poluare.

Oamenii de stiinta sustin ca palmierul Areca este ideal pentru persoanele care acuza probleme cu sinusurile si care racesc repede, deoarece planta ajuta la umidificarea aerului.

2. Aloe Vera

Aloe Vera, planta benefica pentru dormitor

Usor de intretinut si estetica, aloe vera a fost numita de NASA ca fiind una dintre cele mai bune plante pentru purificarea aerului.

De ce? Pentru ca elibereaza oxigen pe tot parcursul noptii si pentru ca lupta impotriva benzenului, care se gaseste in detergenti si plastic, si a formaldehidei, pentru a pastra aerul cat mai curat.

3. Iedera

Iedera, planta benefica pentru dormitor

De multe ori folosita in exterior, iedera este extrem de benefica pentru interior. Cercetatorii de la Colegiul american de Imunologie au descoperit ca iedera poate indeparta 78 la suta din sporii de mucegai in numai 12 ore, arata observator.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos