Acasă Life Monden Celebritati cu insule de zeci de milioane de dolari! Vezi top si...

Celebritati cu insule de zeci de milioane de dolari! Vezi top si galerie foto!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Vedetele nu se mai limiteaza la a-si cumpăra vile si mașini luxoase, ci de cele mai multe ori prefera să plateasca sume fabuloase pentru a-si cumpara propriile insule.

Celebritatile americane si-au achizitionat propriile insule private. Pentru majoritatea, insulele private sunt un vis de neatins, dar pentru miliardarii lumii sunt locurile în care se rafata si au parte de intimitate. Locuintele de pe aceste insule sunt ecologice, astfel aceste constructii sunt alimentate prin energie solara și eoliana, iar mancarea este organica.

Miliardarul rus Roman Abramovich a intrat in posesia insulei New Holland din St. Petersburg în 2010, cu intenţia de a construi acolo un centru cultural în valoare de 400 milioane de dolari.

 

 

 

După ce mostenitoarea lui Onassis i-a vandut insula Skorpios, Giorgio Armani a devenit posesorul frumoasei insule după ce a cumparat-o cu 190 de milioane de dolari. Pentru aceasta insula s-au bătut Roman Abramovich, Bill Gates, si chiar Madonna.

 

Insula Musha Cay in valoare de 50 de milioane de dolari, aflata in largul coastelor insulelor Bahamas, a fost caştigata in anul 2007 de celebrul iluzionist D avid Copperfieldd la fondatorul Google, Sergey Brin. Cei doi au jucat Host chiar în ziua nuntii fondatorului Google.

 

 

Nu ne surprinde că șeful de la Microsoft, Bill Gates detine o insula in valoare de 25 de milioane de dolari. Insula Grand Bogue Cay este cea mai mare insula din republica Belize si este un loc absolut deosebit din cauza plajelor superbe si a varietatii vietii marine.

 

Cantareata Shakira detine o parte din insula Bonds Cay din Bahamas, care a costat 16 milioane de dolari. Ceilalti proprietari ai oazei de relaxare sunt Roger Waters de la Pink Floyd si artistul spaniol Alejandro Sanz.

 

 

Mel Gibson a cumparat in 2005 insula Mago, din largul arhipelagului Fiji, de la o corporatie japoneză cu sediul in Tokio, pentru suma de 15 milioane de dolari.

 

 

 

Eddie Murphy a ales tot o insula din Bahamas, Rooster Cay, pe care a achizitionat-o in 2007, pentru 15 milioane de dolari. Insula din apropierea orasului Nassau din Bahamas este cunoscuta ca o oaza de relaxare pentru celebrul actor american.

 

Actorul Johnny Depp a achitat 3,6 milioane de dolari pentru un lot de 45 de acri pe insula Little Hall’s Pond Cay, din Bahamas, în 2004, după ce a filmat „Piraţii din Caraibe”. Insula este locul preferat al sotiei sale, Vanessa Paradis.

 

Nicholas Cage este proprietarul insulei Leaf Cay, localizata tot in Bahamas, pentru care a platit 3 milioane de dolari. Insula este apropiata de cea a colegului sau de breasla,Johnny Depp si apartine lantului Exuma. Actorul are de gand sa vanda insula pentru 7 milioane de dolari.

 

Actorul Leonardo di Caprio a achizitionat insula Blackadore Cay pentru 1,75 miloane de dolari, in 2005. Di Caprio intentioneaza sa transforme proprietatea in statiune de lux, iar pentru a-si pune planurile in aplicare a incheiat un parteneriat cu lantul hotelier Four Seasons.

 

Alte vedete care detin insule mai sunt Brad Pitt, Angelina Jolie, Claudia Schieffer, Celine Dion, Robin Williams, Gene Hackman si Steven Spielberg.