Acasă Multimedia Fotogalerie Cele zece tipuri de oameni care te seaca de energie! Cum te...

Cele zece tipuri de oameni care te seaca de energie! Cum te poti apara de cei supranumiti vampiri energetici!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1Vampirul lipitoare7. Vampirul lipitoare

Acest vampir te sufoca, iti ia timpul si atentia. Te inunda cu problemele lui si nu-ti mai da drumul. Este diferit de vampirul victimizarii, acesta doar se plange si se victimizeaza pe cand vampirul lipitoare se tine dupa tine, te cauta si se hraneste cu energia ta. Nu ofera la schimb mare lucru si te oboseste teribil! Poate sa vrea banii tai uneori, imaginea ta sau poate doar timpul tau, insa este suficient si numai timpul. Iata cum l-a descris persoana care mi-a sugerat aceasta categorie: ”Lipitoarea nu accepta orice victima ca vampirul (cel putin asa vad eu). Vampirul se hraneste cu energia oricui sau a tuturor din jurul lui. Lipitoarea isi alege potentialele tinte.Vine incet in apropierea ta si de regula prin recomandari. Nu-si permite sa se prinda de un picior slab. Cu cat mai gras, cu cat are pielea mai fina.. cu atat mai bine. Doar n-o sa munceasca sa-ti niveleze crapaturile din calcaie. Si nu ma refer doar la gras = salariu mare = dividende sau bani, la orice ai mult tu si ea poate lua…Si trebuie sa ia de la tine pentru ca…ea nu poate. Odata venita langa tine, iti va face complimente.Va incerca sa te flateze…’’Uite de ce te-am ales pe tine’’ si va incepe pregatirea locului pentru plasarea ventuzei. De acum incolo veti fi impreuna, la masa, la serviciu, in concediu, la scoala.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Articolul precedentIncep emotiile pentru echipele romanesti in Europa! Vezi programul si televizarile pentru Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra!
Articolul următorBPN Al PNL Va Decide Duminica Cine Va Fi Ministru La Transporturi! Ghibu, Atanasiu, Nicolai, Printre Numele Vehiculate!