Acasă Multimedia Fotogalerie Cele zece tipuri de oameni care te seaca de energie! Cum te...

Cele zece tipuri de oameni care te seaca de energie! Cum te poti apara de cei supranumiti vampiri energetici!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

1Orhideea1. Plantele vampir

Unele plante pot fi vampiri energetici, iar in loc sa ne curete aerul si sa ne bucure ochii, ne pot inrautati sanatatea. Este important sa stim ca plantele nu trebuie amplasate in dormitoare, deoarece in timpul noptii absorb oxigen si degaja dioxid de carbon. In plus, noaptea plantele se elibereazaa de energia negativa. Fireste, nu toate plantele vampiri intra in categoria celor care trebuie tinute departe de casa. Anumite plante, precum ferigile, ii ajuta pe unii, iar altora le pot face rau. Totul depinde de sistemul energetic al fiecarei persoane in parte. Iata care sunt plantele de care trebuie sa ne ferim: Orhideea este deosebit de periculoasa pentru casa in care locuiesc oameni nehotarati, cu vointa slaba. Pentru acestia, orhideea functioneaza ca o pompa, absorbind toata energia. Cel mai acut, vampirismul orhideei se manifesta dimineata devreme si in timpul noptii. Feriga este un puternic vampir energetic. Pentru a se putea dezvolta normal are nevoie de foarte multa energie. Astfel, o puteti aseza pe televizor absorbindu-i toata energia negativa. Chiparosul, desi este un puternic purificator al aerului, nu este indicat sa-l avem in locuintele noastre (in antichitate era numit arborele mortii). Tuia, plasata in camera unde petreceti mai mult timp, va poate pune viata in pericol. Florile uscate sunt si ele vampiri dar intr-o masura mai redusa decat cele vestejite.

 

Cum ne putem apara de vampirii energetici:

1. Identificam corect vampirul cu care avem de-a face

2. Nu reactionam imediat.

3. Incercam o retragere eleganta (de preferat sa ne retragem cu mult inainte de a ne prinde in jocul lor).

4. Daca suntem totusi prinsi in jocul acestor vampiri sociali este inutil sa incercam sa ne luptam cu ei. Trebuie numai sa ducem o lupta cu noi pentru a ne pastra cumpatul, valorile si directiile de actiune stabilite initial si sa iesim din joc pe cat posibil de repede.

5. Limiteaza pe cat posibil timpul petrecut cu acesti vampiri.

6. Construieste-ti o aura si imagineaza-ti ca nimic nu poate trece prin ea. Nimic rau nu va intra la fel cum nimic pozitiv din ceea ce ai nu va iesi. Vizualizeaza aceasta aura, zambeste si fi optimist. Este un remediu bun care va indeparta vampirii.

7. Poti incerca folosindu-te de respiratie, atunci cand un asemenea vampir se napusteste asupra ta sa-ti suga energia. Inspira profund de 5-6 ori, gandeste-te la lucrurile cu adevarat importante pentru tine si fii fericit/a ca nu te-a prins in capcana.

8. Nu-i contrazice dar nici nu te pune de acord cu ei. Incearca sa adopti o pozitie neutra pe cat posibil. Este cea mai sigura atitudine care va bloca vampirul social sa devina extrem de violent.

9. Pastreaza distanta fata de acesti vampiri, de cel putin cativa metri, nu-i lasa sa intre in spatiul tau intim. Nu le face favoruri dar nici nu incerca sa-i distrugi. Incercand sa te lupti cu ei, acestia vor deveni mai puternici.

10. Dezvolta-te, perfectioneaza-te si crezi in puterile tale si in potentialul celor din jurul tau.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Articolul precedentIncep emotiile pentru echipele romanesti in Europa! Vezi programul si televizarile pentru Steaua, Petrolul, Pandurii si Astra!
Articolul următorBPN Al PNL Va Decide Duminica Cine Va Fi Ministru La Transporturi! Ghibu, Atanasiu, Nicolai, Printre Numele Vehiculate!