Cele ZECE obiceiuri auto-distructive la care ar trebui sa renunti imediat!

Raw Life and Style

Mintea noastra este un instrument puernic. Este responsabila pentru emotiile noastre. Si fara sa stii asta, ai putea in mod neintentionat sa fii vulnerabil in fata comportamentelor descrise in randurile urmatoare.

Daca aceste comportamente sunt lasate necontrolate, acestea pot duce la decizii distrugatoare care te pot impiedica sa cunosti fericirea adevarata. Cu toate acestea, ai abilitatea de a te abtine sa te implici in activitati autodistructive.

In continuare iti vom prezenta zece obiceiuri auto-distructive care ar trebui recunoscute imediat pentru ceea ce sunt si apoi eliminate pentru o viata fericita.

Click pe aceeasi tema:  Invata ce sa faci cand pierzi din bunurile materiale! Morala pentru cei care s-au ratacit pe drumul vietii!

#1. Prea multa mandrie

Aminteste-ti ca nimeni nu este o insula in sine. Primeste cu recunostinta ajutorul venit din partea celorlalti in orice forma vine acesta.

#2. Mecanisme de coping distructive (fumat, alcool, droguri)

Nu este nici un rau in a te relaxa cu un pahar de vin din cand in cand, dar atunci cand acest obicei face parte din rutina zilnica sau cand este folosit ca mecanism de a face fata problemelor vietii, devenind dependent, aceasta este o alta poveste.

Click pe aceeasi tema:  Invata ce sa faci cand pierzi din bunurile materiale! Morala pentru cei care s-au ratacit pe drumul vietii!

#3. Ramai in relatii rele pentru tine

Simti asta, in profunzimea fiintei tale simti asta, intuitia iti atrage atentia, dar tot gasesti mii de scuze pentru a nu iesi din situatie.

#4. Cheltuiesti excesiv

In special atunci cand nu iti poti permite. Acestea sunt doar dorinte de moment.

spre