Acasă Life Dezvoltare Personala Cele zece lectii de viata ale lui Solomon – „inteleptul intre intelepti...

Cele zece lectii de viata ale lui Solomon – „inteleptul intre intelepti si regele intre intelepti”

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

 

5. Bunul sfatuitor

Din cauza modestiei sale si din lipsa dorintelor materiale, Solomon a fost binecuvantat de Dumnezeu cu “o inima inteleapta si priceputa, asa cum n-a fost nimeni inaintea ta si cum nici nu va mai avea nimeni dupa tine”. Solomon a fost privit cu ochi buni de oamenii vremurilor si acestia aveau incredere in el. De aceea foarte multe persoane veneau la el pentru sprijin.

4. Gelozia

Este foarte usor sa fii gelos, dar trebuie sa ramai umil si cu picioarele pe pamant. Nu-i permite geloziei sa se joace cu gandurile tale, deoarece acest sentiment poate deveni foarte toxic.

 

3. Loialitate

Loialitatea este definita in principal de ideea marinimiei si a plenitudinii. Viata va va oferi dificultati si probleme pe care trebuie sa le depasiti; atunci cand incercati sa va gasiti calea trebuie sa ramaneti umili si echilibrati. In profunzimea fiintei tale cunosti si binele si raul, nu pierde din vedere aspectele moralitatii. David l-a avertizat pe Solomon sa-i slujeasca Domnului cu o inima loiala. CITESTE CONTINUAREA IN PAGINA URMATOARE>>>>>