Acasă Life Dezvoltare Personala Cele zece invataturi divine pe care trebuie sa le rostesti daca vrei...

Cele zece invataturi divine pe care trebuie sa le rostesti daca vrei sa te schimbi pe tine insuti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

7. Corpul meu este sanatos; mintea mea brilianta; sufletul meu este linistit

Un corp sanatos porneste de la o minte santoasa. Daca suferim de emotii negative, chiar si cei din jurul nostru sunt afectati. Cei care provocam bolile suntem noi insine. Nu mai permite raului in viata ta!

 

6. Cred ca pot realiza orice

Trebiuie sa iti spui si sa crezi aceasta in fiecare zi! Auto-incurajeaza-te, crezi in capacitatile tale! Poti realiza orice.

 

5. Tot ceea ce mi se intampla acum, se intampla spre binele meu

“Unele schimbari arata negative la suprafata, dar curand vei realiza ca se creeaza spatiul pentru ceva nou in viata ta.” – Eckhart Tolle

Nu exista victime, nu exista accidente si nu exista coincidente. Trebuie sa stii din adancul inimii ca tot ceea ce se intampla, se intampla cu un motiv si ca acesta este in perfecta sincronicitate cu Universul. Fii in pace cu cele ce se petrec. Astfel, fricile tale in legatura cu ziua de maine se spulbera.

 

4. Eu sunt arhitectul vietii mele

Este ceea ce ar trebui sa iti spui in fiecare dimineata, cand te trezesti. Fiecare noua zi , iti da posibilitatea unui nou inceput si sansa de a face ceva pentru cei din jurul tau. Poti sa faci orice pentru a-ti face ziua mai frumoasa, fiindca tu esti arhitectul vietii tale. Daca incepi ziua cau atitudine pozitiva, poti sa transformi totul in ceva incredibil.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
1
2
3
Articolul precedentCe SIMT oamenii atunci cand MOR? Cercetatorii vin cu EXPLICATIA!
Articolul următorROMAVIA s-a prabusit exact in FALIMENT! Romania, fara aeronava oficiala!