Acasă Life Dezvoltare Personala Cele zece invataturi divine pe care trebuie sa le rostesti daca vrei...

Cele zece invataturi divine pe care trebuie sa le rostesti daca vrei sa te schimbi pe tine insuti!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Exista cateva invataturi divine pe care daca le-am rosti fiecare dintre noi vor avea puterea sa ne schimbe in bine, sa traim mai fericiti, mai impacati.

10. Pot sa ating maretia vietii

Una dintre cele mai puternice afirmatii este: „Pot sa ating maretia vietii”. Aceasta trebuie sa fie insotita de increderea deplina ca poti realmente sa obtii tot ceea ce iti doresti, orice este pozitiv, in viata. Concentreaza-te pe viziunile si visele tale si ai incredere ca ele pot deveni realitate si ca meriti sa traiesti experiente benefice.

 

9. Astazi sunt plina de energie si de o fericire imensa

Bucuria porneste dinauntrul nostru si nu din exteriorul nostru. Fa-ti un obicei din a te trezi cu zambetul pe buze in fiecare dimineata!

 

8. Ma iubeesc si ma accept asa cum sunt

Iubirea de noi insine ar trebui sa fie cea mai pura si frumoasa forma de iubire. Atunci cand te iubesti, incepi sa te apreciezi si sa te auto-respecti. Nu este vorba despre egoism, nu este vorba despre narcisim. Atunci cand iubirea de noi este detasata de ego, ea este pura, fireasca si pozitiva. Daca ai incredere in tine si in tot ceea ce faci, vei incepe sa te vezi intr-o lumina noua, vei fi incurajata sa faci lucruri noi, interesante.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos