Acasă Life Dezvoltare Personala Cele sapte lucruri pe care sa nu le spui nimanui, daca vrei...

Cele sapte lucruri pe care sa nu le spui nimanui, daca vrei sa-ti mearga bine! Vezi invataturile din mitologia indiana!

Urmareste-ne pe Facebook pentru cele mai importante stiri

Cand esti fericit, doresti ca intreaga lume sa stie despre acest lucru. Insa, fericirea este mai amplificata atunci cand este ascunsa de ochii invidiosilor. In viata, exista lucruri care e mai bine sa ramana in tacere.

Vezi despre ce ar trebui sa taci!

1.Planurile tale

Planurile, in special de anvergura, nu trebuie sa le spui nimanui. Uneori aceste planuri s-ar putea sa nu se indeplineasca, iar tu vei fi criticat dur pentru acest lucru.

2.Faptele bune

In crestinism, binele facut trebuie tinut in secret. Acest lucru este absolut adevarat pentru purtatorii oricarei religii. Inteleptii indieni spun ca nimic nu ucide bunatatea asa cum o face mandria.

3.Modul tau de viata

De asemenea, este necesar sa nu vorbesti despre modul de viata pe care il duci. Pe nimeni nu-l priveste cum iti traiesti viata, ce faci, ce mananci si cum iti rezolvi problemele.

4.Curajul si eroismul

Curajul si eroismul sunt mai valoroase daca le tii in secret. Mandria si lauda nu te vor duce spre lucruri pozitive. Cel care vrea sa te laude pentru meritele tale, o va face singur. Astfel vei fi cel mai pretuit om.

5.Cunoasterea spirituala

Ce poti tu admira, nu oricine poate. Modificarile tale interne vor fi deja reflectate in viata ta. Prin urmare, pastreaza totul pentru tine.

6.Problemele familiale

Sotiile nu ar trebui sa vorbeasca in fata prietenilor si al rudelor despre defectele sotilor. La fel si sotii trebuie sa tina cont de acest sfat. Neintelegerile trebuie sa le pastrati doar pentru voi doi.

7. Abaterile si negativitatea altora

Sufletul se murdareste prin barfe, prin judecarea comportamentului cuiva, prin condamnare faptelor altor oameni, prin cuvintele urate. Daca ai devenit martorul unor astfel de scene, lasa acest negativ sa traiasca in tacerea sufletului tau. Nu raspandi aceasta infectie in continuare.

Tine cont de expresia: tacerea este buna, sigura si frumoasa.

Sursa: eustiu

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos