Sa nu va asteptati ca cifrele aflate in discutie sa va prezica destinul sau sansele de a castiga la vreo loterie. Este vorba de cifre legate de starea de sanatate a barbatilor.

Sa aflam ce ne spune medicina despre cele 3 numere si ce ne recomanda Mama natura:

Numarul 4 corespunde antigenului specific prostatei (PSA)

Medicina ne spune ca PSA este o proteina produsa exclusiv de celulele prostatei. Se afla prezenta in secretia glandelor sexuale masculine, dar si intr-o cantitate mica in sangele barbatilor sanatosi.

Valoarea de referinta este de 4 ng/ml. In cazul unui PSA mare, riscul de a dezvolta un adenom sau cancer de prostata creste. Iata motivul pentru care este necesar un control regulat al valorii PSA, incepand de la varsta de 40 de ani.

Natura ne spune ca licopenul este compusul vegetal care da culoarea rosie pepenelui, tomatelor si in cantitate mai scazuta altor fructe. De asemenea, licopenul ar putea juca un rol important in prevenirea cancerului de prostata, una dintre cele mai frecvente forme de cancer la barbati.

Cine consuma alimente bogate in licopen trebuie sa stie ca acesta are capacitatea de a inhiba cresterea celulelor canceroase, scazand cu pana la 20 % nivelul PSA.

Numarul 10 corespunde limitei inferioare a testosteronului, hormonul principal masculin

Medicina ne spune ca, dupa 50 de ani, un barbat din 4 are nivelul testosteronului sanguin scazut la 10 pg/ml. Ori, un nivel insuficient al acestui hormon are un puternic impact asupra calitatii vietii barbatilor.

Scaderea libidoului, tulburarile erectile, oboseala, anxietatea, depresia, somnul perturbat, pierderea masei musculare, acumularea de grasimi in zona abdominala, fragilitatea osoasa, toate demonstreaza deficit de testosteron.

Natura ne spune ca tribulus terrestris sau “coltii babei” favorizeaza in mod natural productia de testosteron (cantitate suficienta) si duce astfel la cresterea libidoului. Gratie acestei plante, barbatii devin mai activi din punct de vedere sexual, ameliorandu-li-se conditia fizica si starea emotionala.

Numeroase cercetari au fost efectuate pentru a se verifica veridicitatea informatiilor oferite de prezentul material.

Un studiu din 2015, avand in atentie 30 de barbati cu “deficit androgenic partial”, a demonstrat ca 750 mg de tribulus terrestris (supliment consumat in doze de cate 250 mg de 3 ori/zi, timp de 3 luni) creste nivelul testosteronului seric (total si liber).

Numarul 94 corespunde circumferintei maxime a taliei unui barbat sanatos

Medicina ne spune ca talia ce depaseste 94 cm la barbati indica un risc mare de a dezvolta diabet zaharat sau hipertensiune.

Natura recomanda guarana pentru reducerea grasimii vizibile la nivelul abdomenului (cat si a celei din interiorul lui, sufocand intestinele, ficatul, rinichii).

De altfel, circumferinta bustului este cu atat mai mica cu cat consumul plantei bogata in cafeina este mare. Un motiv ca guarana sa fie folosita preventiv impotriva obezitatatii abdominale, in special la barbati.

Sursa: Secretele

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.